Az 1848 szabadsagharc jatek 1.3-as kiadasaval milyen strategia szerint lehet megnyerni a teljes hadaratot?
Figyelt kérdés
Tehat en honved szinten jatszom ahol van teljes lengyel beavatkozas es nincs orosz valamitn felderites sem.Az Erdelyi hadjaratot vegigvittem: eloszor elfoglaltam Kolozsvart majd egyesitettem a hadseregeket es delre tamadast inditottam, valamint kivontam a csapatokat a Delvidekrol mig legyozom az ellent.A teljes hadjaratnal hol kell oszpontositani vagy milyen strategiat kovessek.Viszavonulas x pontig addig ilyen es ilyen alakulatok toborzasa majd tamadas a kovetkezo pntokon vegul gyozelem?2010. aug. 24. 14:26
1/3 anonim válasza:
Tobrozz minél több katonát!Garázdálkodj fent az alpokban(Bécs,Brünn stb.)Meg minden olyat foglalj el ahol nincs semmi sereg.Fent vannak gyenge seregek vagy ha nincs ott senki foglald el!A nagy városokat támadd!
2/3 A kérdező kommentje:
Koszi a valaszt ment a zold pacsi.De lenne tovabbi kerdesem.Mely toborzohelyeket erdemes fentartani valamint milyen oszetetelu sereggel tamadjak : pld 100000 honved 200 huszar 30 gyalog uteg.Erdelyt milyen strategiaval tisztithatom?Koszi elore is.
2010. aug. 31. 17:52
3/3 anonim válasza:
Mindenhol tobrozz!Erdélyt normális taktikával tisztítsd és amikor azt írja győzelem esélye Kicsi akkor lehet,hogy sikerül elfoglalni a várost.De ha csekély és elfoglalod akkor akkora szerencséd volt,hogy csak na!Meg ha a sereg ellátása 50 akkor esélyed sincs !váltsd pihenőre a cuccot és menny egy városba.De az ilyen kérdésekhez a 48klan.mlap.hu vendégkönyvét ajánlom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!