Megvettem nemrégiben steamen a GTA V-öt, valamiért nem indul el mi a megoldás?
Figyelt kérdés
Régebben megvettem a gta 5-öt játszottam is rajta egy ideig, majd letörlésre került, most feltelepítettem megint, de valamiért a sztori módra rányomok, tölt egy kevés időt, majd bezárul semmilyen hiba üzenet nélkül, valaki tud esetleg segíteni?2021. máj. 24. 11:26
1/12 anonim válasza:
Be vagy jelentkezve a Rockstar Social Club-ba?
2/12 A kérdező kommentje:
Igen
2021. máj. 24. 12:59
3/12 anonim válasza:
Vedd meg rockstargame launcherre ott nincs ilyen probléma vele.
4/12 anonim válasza:
Ugyanaz a kettő de midnegy, ez simán valami szoftveres gond lesz, kezdésnek a szokásos dríverek stb frissítése.
5/12 anonim válasza:
#4 Nem ugyanaz de tetudod, sokan panaszkodnak a steames verzióra hogy bugosabb
6/12 anonim válasza:
" Sokan " vagyis egyedül Te, már megfigyeltem, hogy minden GTA V kérdésnél bejön egyetlen bizonyos valaki és nyomatja hogy rockstar aluncher!!!! zomg
7/12 anonim válasza:
#6 Nem egyedül én hanem rengeteg ember. Ennek utána olvashatsz továbbiakban nem reagálok a gyerekes kommentjeidre.
8/12 anonim válasza:
Jajj, megint ugyanez. :D :D Legalább már 100% hogy guyanaz vagy, de akkor én se reagálok, mert kértem már, hogy mutass pár példát erre a rengeteg emberre, hogy panaszkodnak, hogy a Steam miatt vna gond, de sose sikerült eddig jutni. :D
9/12 anonim válasza:
Arról nem tehetünk hogy lusta vagy a keresőt használni. :D
10/12 anonim válasza:
Na viszlát szórakoztasd saját magad az ökörségeiddel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!