Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » A Thevr egy jó, és minőségi...

A Thevr egy jó, és minőségi csatorna szerinted?

Figyelt kérdés

2021. máj. 24. 00:56
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
59%
Nem
2021. máj. 24. 01:30
 2/17 anonim ***** válasza:
52%
Nem.
2021. máj. 24. 02:06
 3/17 anonim válasza:
95%

Magyar viszonylatban minőségi, jónak nem mondanám mert szerintem nem valami viccesek de ez szubjektív.

Néhány tech videójukat néztem mert közelebb állnak a magyar fogyasztók szemléletéhez mint egy külföldi csatorna de nekem ennyiben kimerült.

2021. máj. 24. 07:20
 4/17 anonim ***** válasza:
73%
Nem. Túl van hypeolva az egész
2021. máj. 24. 08:38
 5/17 anonim ***** válasza:
90%
Technikai és tartalmi minőséget különböztessünk meg. Technikailag abszolút a legjobb magyar csatorna, hiszen csúcskategóriás eszközöket használnak mindenre. Tartalmilag szerintem átlagos, én nem élvezem különösebben a gaming tartalmakat. Ellenben a Tech csatornájukat szeretem.
2021. máj. 24. 10:01
 6/17 anonim ***** válasza:
96%

Úgy fogalmaznék, hogy nem jó, de jól csinálják, amit csinálnak. Mármint: értik és kiszolgálják a közönséget, amiből élnek.

Látszik már rajtuk, hogy a hátuk közepére sem kívánják az egész játék-streamelősdit, de az hozza a fix pénzt. Pisti már évekkel ezelőtt is mondta egy interjúban, hogy ha tehetnék, csak tech videókat csinálnának, de ehhez túl kicsi az ország.

2021. máj. 24. 10:20
 7/17 anonim ***** válasza:
85%

Retro és VR tartalmaikat szeretem, és a tech csatornájuk is elég jó. Viszont régen a vágott videók sokkal viccesebbek voltak, mindet egy élmény volt megnézni. Ezek a 4-5-6 órás streamek már baromi unalmasak. Nekik ez így sokkal kényelmesebb, ráadásul sok pénzt is hoz nekik a Twitch.

A retro hónapok jók és érdekesek. Viszont új játékot, amire kíváncsi vagyok és nem és elsőre át akarom élni, biztos, hogy nem náluk nézem, mert elökörködik az egészet és ráadásul nem is alaposak. Maximum ha egy új Crash Bandicoot, az más, mert azt látatlanban is értem, miről szól. De sztoriorientált játékot szerintem nem kéne streamelniük, mert képtelenek rendesen játszani.

Ilyen szempontból nálam Senshi, Csonti, esetleg Nessaj a favorit.

2021. máj. 24. 18:25
 8/17 anonim ***** válasza:
100%
Ja és még annyi, hogy sokszor idegesítő a stílusuk, a 3 másodpercenkénti káromkodás...
2021. máj. 24. 18:26
 9/17 anonim ***** válasza:
100%

En csak arrol tudok velemenyt formalni amit lattam

Tehat Let's play jellegu videojukat neztem parat. Nekem szemelyesen egyeltalan nem jon be a stilusuk.

Az en velemenyem szerint olyan tartalom gyartok tudjak ebbol a mufajbol a maximumot kihozni, akik nagyon jol jatszanak egy adott vagy tobb jatekkal, pl. Speed runerek, akik jo megfigyelokepesseguk reven sokat eltudnak mondani a jatekrol, pl. egy adott epiteszeti stilusbol ki tudjak kovetkezteni hogy hol jatszodik a jatek vagy az adott orszagrol tudnak meselni, mas fajta tartalommal lettek hiresek vagy egyszeruen viccesek.

2021. máj. 25. 02:55
 10/17 anonim ***** válasza:
91%

Amit észrevettem, mivel nemrég újranéztem a régi videóikat.

Régen a közönség igényét helyezték előtérbe, mikor kiválasztották a videóik témáját. Ma meg már egy futószalagon jönnek a "kötelező" reklámot adó AAA címek, VR tartalom se égen se földön. Pont ezért voltak egyediek, mert nem tucatgameket toltak. Ez mára teljesen megváltozott és ez ÓRIÁSI különbség. A csatorna elvesztette az alapszemélyiségét.

2021. máj. 25. 14:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!