Valamilyen lányoknak való PC játékot tudtok?
Oblivion
Dragon age origins
Lineage 2
World of Warcraft ( bár ez szar de sokan szeretik ... ezt inkább az agyhalottaknak ajánlom de azért kilehet próbálni 2 napig bírtam xd)
Fable 2 ( ennél nincs jobb de ez csak xbox 360-on jelent meg)
meg keress youtube on oat h pónis játék... írd be h ( horse games for pc azt amit kiad letöltöd xD)
wolrd of warcraftot mindenkép megéri ki probálni nagyonjó game max nem tetszik és le törlöd tört szeron fizetni se kell
[link] erre szerora gyere ez legjobb blizz szero funra meg nem érdemes menni mertaz szar meg különbenis ott lowok vannak meg 8évesek.
énis ott vagyok knights of the light klán tagjaként:)
én mmo párti vagyok,lány létemre:D csak sajnos ott egy idö után fizetéssel könnyebben fejlödsz.
naszoval aion, wow , metin2, meg talán még a gates of andaron
Prince Of Persia-Sands Of Time
Prince Of Persia-Warrior Within
Prince Of Persia-The Two Thrones ♥
Ezeket inkább PS2-re ajánlom.. Imádom ezt a játékot :D ez a 3 rész egyszerűen fantasztikus .. legondolkoztató.és a Herceg is jól néz ki benne Számomra.. (:
Ezeket tudom még ajánlani :
Need For Speed (vmeik része )
Cod 2
Spyro :)
Rayman
Én ezekkel mind játszottam és tetszett :)
14/L
huh, köszi a válaszokat :)
Utánanézek mindnek amit írtatok, aztán majd elmegyek megvenni párat. :D wow-on amúgy gondolkodtam, mert sok [fiú] osztálytársam játszik vele, és nagyon szeretik xD ezt nem lehet véletlen letölteni valahonnan? Mert lusta vagyok bemenni a központba, de akkor holnap, vagy holnapután hátha :D
Fallout 3!
Fantasztikus játék, már előttem is ajánlották!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!