Akkor most mindennek lőttek? (Csgo)
Nos 3-4 hete kaptam egy figyelmeztető ablakot, hogy nagyon sértő a kommunikációm csináljak valamit. Mondtam rá hogy ok, visszafogom magam, mert én mindig ragelek az enemyre ha béna voltam. Gondolom sok report jött.
Az account 2019-es, 2020-as szolgálati érdeméremmel, 800 órával, Nova 3 és szárnysegédben master Guardian 2.
2 hete arra lettem figyelmes, hogy automatikusan el lettem némítva, pedig már visszafogtam magam. Nem baj, legfeljebb feloldanak azok akik hallgatni szeretnének. (Mostanság csak infózok csak!)
Viszont a bökkenő itt jön, 1 hete 30 perc alatt 1 meccset sem talál a csgo nálam bármennyit várok, mindennap előfordul. Ha szárnysegédbe megyek oda bedob 20 perc várakozás után de viszont csalókat kapok sokszor... (Spinbot)
Gondolom nagyon leesett a trust factorom. Tudnátok segíteni, hogy ezen lehet-e javítani? Előre is köszönöm a dolgokat.
UI: Ezen az accountomon van még gta 5 és jó pár játék, szóval nem nagyon füllik hozzá a fogam hogy új accontot csináljak aztán folyton átjelentkezek, de hát ha ez az ára akkor ez ára...

a mute elműlik idővel,a trust factor már keményebb dió.
ha nagyon lent vagy,mint én az egyik accommal,akkor kibszott nehéz felhozni. próbáld mindig kirúgni a csalót ha nálad nyomják be.
Köszi, megpróbálom.
Lehet akkor lesz egy új karakterem, és jobban megérné azon, normálisan játszani és nem toxicusan.
Vissza kellett térnem a régi acc-ra. Csináltam új accountot, 19-es szintnél voltam Nova 2-es rankkal, és pont akkor jött be a prime nélkülieknek ez a frissítés. Eltűnt a szintem, rankom, kettő szint kellett volna a primehoz, 12 eurot meg lehúzásnak tartok ilyen esetben.
Még mindig nemitva vagyok, és még mindig gyenge a trustfactorom, de megpróbálom javítani azokkal a módszerekkel, amit írtattok, köszönöm ezeket.

Még néhány tipp a jobb trust factor-hoz: [link]
Amit nagyon sokan elrontanak, hogy privátra teszik a profiljukat, emiatt kapnak csalókat jóval gyakrabban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!