Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Akkor most mindennek lőttek?...

Akkor most mindennek lőttek? (Csgo)

Figyelt kérdés

Nos 3-4 hete kaptam egy figyelmeztető ablakot, hogy nagyon sértő a kommunikációm csináljak valamit. Mondtam rá hogy ok, visszafogom magam, mert én mindig ragelek az enemyre ha béna voltam. Gondolom sok report jött.

Az account 2019-es, 2020-as szolgálati érdeméremmel, 800 órával, Nova 3 és szárnysegédben master Guardian 2.

2 hete arra lettem figyelmes, hogy automatikusan el lettem némítva, pedig már visszafogtam magam. Nem baj, legfeljebb feloldanak azok akik hallgatni szeretnének. (Mostanság csak infózok csak!)

Viszont a bökkenő itt jön, 1 hete 30 perc alatt 1 meccset sem talál a csgo nálam bármennyit várok, mindennap előfordul. Ha szárnysegédbe megyek oda bedob 20 perc várakozás után de viszont csalókat kapok sokszor... (Spinbot)

Gondolom nagyon leesett a trust factorom. Tudnátok segíteni, hogy ezen lehet-e javítani? Előre is köszönöm a dolgokat.

UI: Ezen az accountomon van még gta 5 és jó pár játék, szóval nem nagyon füllik hozzá a fogam hogy új accontot csináljak aztán folyton átjelentkezek, de hát ha ez az ára akkor ez ára...

2021. máj. 23. 11:33
 1/6 anonim ***** válasza:
87%

a mute elműlik idővel,a trust factor már keményebb dió.

ha nagyon lent vagy,mint én az egyik accommal,akkor kibszott nehéz felhozni. próbáld mindig kirúgni a csalót ha nálad nyomják be.

2021. máj. 23. 11:41
 2/6 A kérdező kommentje:

Köszi, megpróbálom.

Lehet akkor lesz egy új karakterem, és jobban megérné azon, normálisan játszani és nem toxicusan.

2021. máj. 23. 19:07
 3/6 Zolee. válasza:
Ha a trust factorod esett le akkor legyél aktív a steam community-s csoportokban, irkálj barátoknak, rakj ki képeket, jelentgesd ha cheatert fogsz és ilyenek. Ha jól megy akkor egy idő után felmegy zöldre és ritkán kapsz cheatereket. Viszont ez a bannolós dolog elég érdekes...ma megkérdeztem egy cheatertől miért jó és random bannolva lettem és vagy egy óráig nem tudtam rendesen felderítőzni rendesen, csak botokkal.
2021. jún. 18. 13:38
 4/6 A kérdező kommentje:

Vissza kellett térnem a régi acc-ra. Csináltam új accountot, 19-es szintnél voltam Nova 2-es rankkal, és pont akkor jött be a prime nélkülieknek ez a frissítés. Eltűnt a szintem, rankom, kettő szint kellett volna a primehoz, 12 eurot meg lehúzásnak tartok ilyen esetben.

Még mindig nemitva vagyok, és még mindig gyenge a trustfactorom, de megpróbálom javítani azokkal a módszerekkel, amit írtattok, köszönöm ezeket.

2021. jún. 18. 19:33
 5/6 anonim ***** válasza:

Még néhány tipp a jobb trust factor-hoz: [link]

Amit nagyon sokan elrontanak, hogy privátra teszik a profiljukat, emiatt kapnak csalókat jóval gyakrabban.

2021. júl. 19. 20:50
 6/6 daveeidd válasza:
tolj sok overwatchot, úgy tudom a trust factorod növeli :)
2022. júl. 8. 13:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!