Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Miért tudom használni az...

Miért tudom használni az Online módot?

Figyelt kérdés
Korábban a GTA V játékban az online módban kezdtem el játszani (ps4-en), majd idővel át tértem a story módba, ahol ki játszottam a játékot fullon, (megcsináltam az összes küldetést). Néha-néha rá lestem az online-ra (amikor még a story nem volt kivivve) idő közben letelt a Ps Plus tagságom, és nem is engedett az online módba lépni emiatt, mivel a story módban tevékenykedtem főként ezért egy darabig nem is foglalkoztam ezzel, de miután már kiment a story modba minden küldetés és nincs mit csinálni ezért most megpróbáltam belépni puszta kíváncsiságból. Most viszont enged online-ba játszani. Ennek mi az oka? Miután kivittem a story módot, Ps Plustol függetlenül is engedi az online módot?

2021. máj. 22. 22:41
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Régóta lejárt a PS Plus-od? Elvileg van 2 hét türelmi idő. Bár nekem nem volt, de ismerek olyat, akinek volt ilyen.
2021. máj. 23. 00:19
 2/3 A kérdező kommentje:

Korábban le járt a ps Plus. (Azóta nem is aktivaltam újabb tagságot)

Onnan vettem észre mert nem engedett be az online-ba.

Hónapokkal később (azaz tegnap) újra megpróbáltam hátha mégis beenged. És be engedett, miért?

2021. máj. 24. 01:09
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
Most nézem, ingyenes hétvége volt: [link]
2021. máj. 24. 07:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!