Mit jelent a ps4 nél a töltés ikonnál, na nem a töltés van, hanem egy kérdőjel?
Ezt mutatja, de csak néha.
Cseréltem már kábelt is, ki van takarítva. Ez előtt a ds4 folyton lekapcsolódott. Vagy volt olyan hogy kék, a bootoló képernyőre emlékeztető villanás volt. Ezek a gondok megszűntek, egy hónapig semmi gond nem volt.
Tegnap megint szétszedtem, kipucoltam(amugy tiszta volt) , kicsit szükítettem az usb-n, hogy rendesen rögzítse, kitakarítottam a kontrollert is.
Vittem is ez után vagy 3 órát a God of Wart, és nem volt ilyen. Rendesen a töltést mutatta.
Gondolkoztam már vezetékes kontrolleren is, de ha az usb rossz, akkor az is felesleges.
Most jó, de ki tudja meddig.
Komolyan mondom eddig a ps4 nél találkoztam csak ennyiféle hibával, lefagyással. Több gépen is, volt több ps4 em.
Szerintetek mi ez a jel?
(ami a videoban is van)
Lehet, köszi! :)
Mert ha pl ilyen volt kihúztam, majd újra csatlakoztattam jó volt egy kis ideig. De most a takaritás/usb szűkítés után még nem csinálta.
2 éves slim gép, azért kaptam szét mert már nem garis, egy joy meg már nem 2-3000ft.. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!