Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Miért 800 a pingem? World of...

Miért 800 a pingem? World of tanks

Figyelt kérdés
Tudom hogy a netet is kell nézni, azzal semmi baj. A woton belül mind a 2 szerver pirosan világít, és a ping az 300 és 800 között mozog. Nem csak egy gépen próbáltuk ki mindenhol hasonló a helyzet. Ez lassan 2 hete tart. Mit lehet ilyenkor tenni, azon kívül hogy nem játszok?

2021. máj. 18. 21:14
 1/2 anonim ***** válasza:

Először is a futtatás ablakba írd be, hogy “cmd”.

Az itt megjelent fekete ablakba pedig ezt: “ping www.google.com -t”

Nyilván az idézőjelek nélkül.

Itt láthatod, hogy stabil -e a ping értéked. Ha nem, akkor érdemes a háttérben futó alkalmazásokat átnézni, végső esetben a szolgáltatónál érdeklődni. Ha Wi-Fi-ről csatlakozol, akkor érdemes lehet kábelre váltani.

2021. máj. 18. 21:29
 2/2 anonim ***** válasza:

Az elmúlt hetekben rengeteg panasz érkezett, hogy délután és este játszhatatlan a WoT. Nálunk szinte kivétel nélkül csak a UPC/Vodafone felhasználókat érinti, úgyhogy gondolom neked is az van. Ennek a fő oka egyébként, hogy a megszokott csatlakozási úton probléma van, és ez okozza a magas pinget.

Megoldás kettő létezik rá:

1. Exitlag - Előfizetős (havonta), de garantáltan megoldja a problémát

2. Valamilyen VPN ingyenes változatával kerülőúton csatlakozol a szerverre. Én a hotspot Shieldet ajánlanám, nekem ez működik jelenleg. Az ingyenes változattal csak 1 US szerverre csatlakozhatsz és napi 500 megát használhatsz (torrentet, háttérben zabáló dolgokat kapcsolj ki és elég lesz a WoThoz. Ja és ne félj attól hogy US szerver, nekem még így is 100 alatti pinget tudott produkálni)

2021. máj. 19. 08:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!