Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Miért van csak ennyi fps-em a...

Miért van csak ennyi fps-em a WoW-ban?

Figyelt kérdés

Amikor Stormwind vagy Kul Tiras-ban vagyok leesik 100 körülire.

Ryzen 3700x-es proci,16 giga 3200mhz-es ram,3060ti vga,b550 msi tomahawk alaplap,32 colos 144hz-es monitor max felbontáson megy(2560x1440).

2021. máj. 13. 16:23
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Az FPS-ed esik le vagy a pinged szalad fel?

Ha nagyon sokan vannak a városban, az a komolyabb procikat is gyilkolja. Én pl TERA-ban szaggattam mindig, amikor sokan voltak a városban.

WoW jobban szeret 1 processzor szálat használni, az is gondja lehet.

Nézz egy magonkénti terhelést is, lehet az a gondja. BIOS-ban felrántod az órajelet kis alulfeszeléssel, az segíthet rajta (feltéve, hogy ekkora probléma a 100 fps a 144 helyett)

2021. máj. 13. 17:30
 2/4 anonim ***** válasza:
89%
WoW-tól csodát nem kell várni, lényegében egy közel 20 éves motort foltozgatnak folyamatosan.
2021. máj. 13. 17:41
 3/4 A kérdező kommentje:
Ja értem. Már nem tudtam mit vegyek vissza a grafikából de akkor ezek szerint mindegy
2021. máj. 13. 18:26
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Mert pár éve volt egy nagy ötletük mivel a fullscreen mode néha bugolt hogy azt eltörölték és a fullscreen -t csak ablakos módban lehet használni így úgy fut a játék mint valamilyen háttérapp ez sokkal jobban leterheli a számítógéped
2021. máj. 13. 21:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!