Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Hogy oldhatom meg Cities...

Hogy oldhatom meg Cities Skylines-ban az oktatást?

Figyelt kérdés

Rengeteg videót néztem már róla de sehol se kaptam jó választ:/

Van vagy négy általános suli, gimi és könyvtár egy kisebb lakónegyedben de így is folyton 60-70% az aluloktatottság (elszoktam már a magyartól szóval lehet olyan szó nincs is:D de értitek..)

Próbáltam parkot tenni ezek mellé az épületek mellé, tenni köré fákat, gyalogos utakat vezetni a házak mögött hogy gyalog is lehessen közlekedni, csendes helyre tettem a sulikat, megemeltem a költségvetést, volt hogy fullon volt az éjjeli és nappali csúszka is de még mindig csesznek ezek a sulira😔

Fogalmam sincs mit csinálhatnék még

(Nincsenek hozzá dlc-im se modjaim a move it-en kívül)

Előre is köszi a tippeket!!

2021. máj. 13. 15:33
 1/4 anonim ***** válasza:
Mennyire van közel a lakó övezethez? Próbáld meg minnél közelebb tenni, vagy tegyél buszmegállókat.
2021. máj. 13. 16:32
 2/4 A kérdező kommentje:
A közepén van minden, és minden be van hálózva busszal, még külön iskola busz is van:/
2021. máj. 13. 19:57
 3/4 anonim ***** válasza:
Próbáld meg a rendeleteknél bekapcsolni az oktatási bummot, de érdemes csak kerületekben alkalmazni, mert ha be van kapcsolva az egészre akkor túlképzett lesz a város az iparhoz.
2021. máj. 30. 21:55
 4/4 anonim ***** válasza:
Azt is nézd, hogy mennyi az igény az általános-, közép-, és főiskolákra. Amelyiknél több a tanuló, mint a kapacitás, abból rakj le még többet.
2021. máj. 30. 21:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!