Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Jó játékcím lenne az, hogy...

Jó játékcím lenne az, hogy Life OverShadow?

Figyelt kérdés

Jól hangzik? Szerintetek milyen fajtájú a játék, mi van benne, miről szól?

Néztem pár videót arról, hogy hogyan kell nevet választani a játékunknak, és benne volt az is, hogy kérdezzek másokat, hogy mit gondolnak róla.

Szívesen várok minden véleményt.

#játék #cím #Life OverShadow
2021. máj. 9. 17:39
A kérdező szavazást indított:
Nagyon tetszik!
Elég jó.
Közömbös.
Nem tetszik.
Borzalmas!
5 szavazat
 1/8 anonim ***** válasza:
43%

Élet FelettÁrnyék?

Kösz, de nem.

Mondjuk nálam eleve hátrányból indul egy olyan cím, amiben szerepel a "shadow", "dark", vagy "blood" szó.

2021. máj. 9. 20:04
 2/8 A kérdező kommentje:

Az overshadow amúgy nem épp azt jelenti hogy felett árnyék. Beárnyékolást, háttérbe szorítást, felülmúlást jelent.

Ha felett árnyékot akartam volna a címbe, akkor külön írtam volna a két szót.

2021. máj. 9. 22:34
 3/8 anonim ***** válasza:
80%
Akkor ne nagy S-el írd a Shadow-t, és úgy nem ad okot félreértésre.
2021. máj. 10. 09:18
 4/8 A kérdező kommentje:

Szívesen várok más véleményt is. Főként arról, hogy szerintetek milyen játék lehet ez.

Egyébként okkal írtam a címet úgy, ahogy. Ha egy kicsit is megváltoztatom, már nem illene a játék lényegéhez.

2021. máj. 13. 22:47
 5/8 anonim ***** válasza:
Ennyire érdekli az embereket. Hárman szavaztak, senkinek sem tetszett. Azért sok sikert a játékhoz!
2021. máj. 13. 22:57
 6/8 A kérdező kommentje:
Kár érte, pedig szerintem elég jó/találó a cím... Azt reméltem hogy lesz pár ember akinek tetszik, de úgy tűnik nem olyan jó...
2021. máj. 14. 00:09
 7/8 anonim ***** válasza:
71%

A játék legyen jó, utána ráérsz a névvel bíbelődni.

A játékokon belül se azt nézik, hogy "nézd már milyen menő xXxDragon_slayerxXx, az de f**za név!", nem ezen lesz a hangsúly.

2021. máj. 14. 09:16
 8/8 A kérdező kommentje:
7# amit mondtál, azzal van egy kis bibi: az tényleg nem érdekel senkit általában hogy egy játékosnak mi a neve, de az más, hogy egy játéknak mi a neve, mert azalapján érdeklődnek mások, és eldöntik, hogy utánanéznek-e vagy sem.
2021. máj. 14. 12:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!