League of Legendsben ti Lee Sint vagy Nocturnet vennétek meg előbb junglebe?
Figyelt kérdés
Új junglerest szeretnék vásárolni. Kit javasolnátok?2021. máj. 9. 14:07
1/5 anonim válasza:
Attól függ. Diamond alatt kollektíven mindenki unskilled Lee sin-hez. (tapasztalat, nem kell lepontozni az igazságért)
Gondolom te is ott vagy, szóval inkább Noc.
2/5 anonim válasza:
2014-ben kezdtem el lolozni, legelső karakter amire skint vettem az Nocturne volt. Én őt javaslom
4/5 anonim válasza:
Lee sin! Nagyon fun és katahoz hasonlóan sosem gyenge viszont sokszor erős. Ha mélyebben gondolkodsz az erdészkedésben, mindenképp érdemes tenni egy próbát.
Az hogy nehéz ne félemlítsen meg, mert megéri amit kapsz.
Nocturne az a bajom, hogy olyan glasscannon mint a riven, yasuo, yone, samira hogy amíg nem kap cc halhatatlan, de utána off, ÉS NINCS MOBILITY MINT A FELSOROLTAK KÖZÖTT
5/5 anonim válasza:
Hát én inkább Lee-t mondanám, elég könnyű belejönni. Nocturne szerintem nagyon rossz, és unalmas is, de csinálj amit akarsz.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!