Szerintetek kissé túl értékelve a GTA San Andreas a mai napig?
Én is imádom magát a San Andreast, de azt aláírom hogy sok minden túl van tolva benne, gondolok itt az irritáló mellékküldetésekre (repülőiskola például), a túltolt gyűjtögetősdire meg úgy összességében sok minden van benne ami esetleg lehetne opcionális, de így hogy kell a 100%-hoz így irritáló.
Viszont a másik oldalon meg az tény hogy a hangulat, a feeling, a karakterek zseniálisak, a grafikája nem egy egetverő de ettől még pont jó, a zenei válogatás hibátlan benne, a járműválaszték zseniális ahogy a fegyverarzenál is (mai napig nem tudom miért nincs az újabb játékokban pl. lángszóró, láncfűrész, poroltó, vibrátor vagy katana), és hát a térkép nekem örök szerelem marad, a sokféle környékkel, a városokkal, az erdőkkel... Las Vegast leutánozhatnák azért egy újabb játékban. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!