World of Warcraft, plate armort használó karakteremnek hogy tudok cloth ruhát transmogolni?
Figyelt kérdés
Szeretném, ha a paladinom úgy nézne ki, mint egy kezdő karaktert. A páncélomat eltüntettem, felvettem egy inget. De a gatyát nem tudom eltüntetni, szeretnék egy rövidgatyát transmogolni.
Úgy tudom, hogy csak azt lehet transmogolni, amit használok, de láttam már demon huntert páncélban meg sisakban.. Szóval valahogy csak tudok én is cloth gatyát
2021. máj. 6. 23:04
1/3 anonim válasza:
Sehogy. Plate armoros karakternek csak plate páncélokat tudsz transmogolni.
2/3 A kérdező kommentje:
Ha felhúzok egy cloth armort használó karaktert, akkor a cloth cuccok is ott lesznek a kollekcióim közt, nem? Így sem lehetne?
2021. máj. 9. 01:18
3/3 anonim válasza:
Csak a cloth armort használó karaktereden.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!