Metin2ön: sok kérdés lent:D, segítség kéne (? )
először is leszögezném, hogy a metinnel való negatív kritika nem érdekel, úgy hogy fölösleges írni.
Eddig 3 karakterem van: egy lvl 20as testi harcos, egy lvl 9es penge nindzsa és egy lvl7es gyógysámán(surát is tervezek).
a kérdéseim a következők lennének:
1.Karaktert hogy lehet törölni? a gyógysámánommal kapcsolatban vagyok bizonytalan, megéri meghagyni?
2.Hol találok pézsma olajat? ezzel mindig bajban voltam:D
3.Halászni hányas szinttől lehet?
4.Sokat hallottam a temetőről, azt hiszem map2ön van, de nem tudom pontosan, hol van?:S
5.Ma voltam a harcosommal majom kazamatában, és k*rva gyorsan levertek, akkor most én vagyok gyenge, vagy 20nál tényleg erősebbek?
6.Hol lehet a leggyorsabban fejlődni?(itt a helyszínt értem a szintemnek megfelelően)
7.Ha valakinek van kis- és nagykarija is, a naggyal hogyan tudja húzni a kicsit?
8.Állandóan a nyakamon lógnak, hogy legyek ennek meg annak a csaja, mindig nemet mondok:D, ezzel mindenki így van?..szemét leszek de..ki lehet ezt használni valahogy?
és végül 8+1: vállal itt valaki húzást?:S, nagyon lassan fejlődök, főleg a sámánnal és a nindzsával (húzás alatt nem azt értem, hogy állok és örülök, hanem énis ugyan úgy ölöm a szörnyeket, illetve sámán esetében +áldás:))
A válaszokat előre is köszönöm:)
*/L
Leszögezném hogy régen játszottam szóval lehet tévedek!
1.a karakter menüben van oldalt asszem hogy törlés és ott.
2.vagy veszel valakitől vagy veszel pénzért(valódi pénzért SÉ-t és úgy)
3. 30
4. sry de nem igazán tudom már énse
5. 20-ason ne csodálkozz, majd ha erősebb leszel kicsit akkor menj oda.
6. én 20-tól 30-ig temetőben csináltam
7. sehogy, max megkérsz valakit hogy huzza a kiskarid te pedig cserébe húzod őt a nagykariddal
8. hát igen, én is voltam ezzel igy, aztán csináltam egy csajkarit és felszedtem egy naív kisgyereket akitől mindenféle szart kaptam, aztán elmondtam neki hogy kösz de itt a vége mert fiu vok, de a cuccokat kösz :D
9. én húználak de sajnos nincs mivel, régen volt egy 50-es karim de már eladtam. :S
nagyon köszönöm a válaszod:)
1. azt énis megtaláltam:D, de kér valamilyen törlő kódot, amiről fogalmam sincs, és azt sem tudom hol találom:S
aki tudna még válaszolni írjon, köszönöm:)
már csak ami nem tiszta arra válaszolok.
1. be kell lépned a www.metin2.hu-ra és ott írja.
4. map2 város déli kapun lemész és ott nyugatnak.
7. ha bírja a géped a kettőt akkor úgy tudod.
9. yangért húzlak :D
neved szeród?? itt írd és majd írok
14:48as: köszönöm a kódot végül is megtaláltam:). Csak nem rég metinezek, úgy hogy esetleg kifejtenéd bővebben, hogy melyik déli kapu?:D
9. Yangom sajnos nekem is kevés van, és esküvőre gyűjtök szóval akkor köszönöm de így nem:)
17:23as: ahogy látom szövegértelmezési gondjaid vannak...mint már írtam nem vagyok kíváncsi a kritikákra, de azért kösz hogy írtál:))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!