Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Tényleg lehet szó SWINE...

Tényleg lehet szó SWINE 2-ről? Vagy ez is csak egy álhír?

Figyelt kérdés

Nemrég megvettem a SWINE HD remastered verzióját. Hihetetlenül tetszett/tetszik a játék , még úgy is , hogy én anno , mikor az eredeti verzió kijött , nem játszottam vele.

Kicsit olvasgattam a keletkezéséről , és így botlottam bele egy fórumon az esetleges SWINE 2 elkészüléséről szóló beszélgetésbe. Utánanéztem ennek a dolognak , és még sok helyen láttam erről vitákat.

Igaz ez a hír?

Tényleg lehet szó SWINE 2-ről?

Vagy ez is csak egy pletyka , aminek nincsen alapja?

2021. máj. 6. 15:08
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Lehet, hogy ötlet szinten felmerült, de a megvalósításig nem jutott el. Lehet egyszer el fog, de most még nem tudunk róla.
2021. máj. 6. 15:25
 2/4 anonim ***** válasza:
Szerintem nem sok esély van rá, az a baj a stratégiai játékok alapvetően mára nagyon rétegjátékok lettek, és nem hiszem, hogy lenne kiadó aki beáll mögéjük és finanszírozza a dolgot.
2021. máj. 6. 17:29
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Kizárt. Az egyik magyar fejlesztője azt mondta, alig 50 ezer példányt adtak el belőle, Magyarországon is csak a gamer sajtó és a magyar szinkron miatt lett "kultikus" játék.
2021. máj. 7. 12:46
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem amíg a Kite Games nem jelenti be, hogy egy másik játékon dolgoznak, addig van remény. Egyébként, ha azt az 50.000 példányt átszámolod pénzbe, utána már nem is tűnik annyira kevésnek; de ha már az eladásoknál tartunk, szerintem azért vették meg olyan kevesen, mert sokan úgy gondolták, hogy nem akarnak kiadni egy olyan játékért pénz, aminek "csak" jobb a grafikája, mint a régi, 2005 óta ingyenes verziónak, és megint van benne online multi. Én személy szerint nagyon örülnék egy második S.W.I.N.E. résznek, azonban ha ez meg is fog jelenni, az sem valószínű, hogy még egy éven belül megjelenne, hiszen egy videójáték lefejlesztése nem olyan kicsi munka, mint ahogy sokan gondolják. (Főleg egy ilyen, nem túl nagy cégnek.)
2021. máj. 17. 12:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!