Kaparós sorsjegyből veszek 100db-ot mennyi fog nyerni belőle?

Ha röntgen szemeid lennének akkor meg tudnád nézni melyiken szerepel 3 azonos betű és csak azt vennéd meg. Így viszont lehet, hogy 1 sem.
Én hetente szoktam venni 2-őt. az utóbbi 5 hónapban összesen 40 -ből 2 volt amin csak ugyanazt az összeget nyertem vissza amennyibe került.
2 év alatt, 2 egész év alatt volt 3x 5000-10.000 Ft közötti nyereményem.

Ha a nyerési eséllyel számolunk, akkor sorsjegytől függően kb 30 darab nyerő van 100 sorsjegy között. Nyilván ezeknek 99%-a max a játék árát hozzá vissza.

Szia! Léteznek statisztikai módszerek melyekkel ez kiszámítható, ha ismert az adott szelvénytípus nyereménystruktúrája. Az egyik előző komment belinkelte a weboldalunk egyik cikkjét (köszönjük!), amiben mi is lekapartunk 100 darabot.
Léteznek ingyenesen játszható (demó / virtuális pénz) online kaparós sorsjegyek, melyekben kipróbálhatod magad is.
A célodtól függően érdemes sorsjegyet választani, mert nagy különbségek lehetnek. Ha nagy mennyiségben kaparsz, akkor javasolt a magas visszatérülési értékű és magas nyerési esélyű sorsjegyek használata. Ezáltal a ráköltött összeg nagyobb részét kapod vissza nyereményként.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!