Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Még le lehet tölteni vagy meg...

Még le lehet tölteni vagy meg lehet valahol venni a Naruto: Rise of a ninja című játékot gépre?

Figyelt kérdés
Rengeteg youtube videóban láttam már ezt a játékot, de nem tette le senki a leírásba, hogy honnan szerezte. Sok helyen próbáltam ingyen letölteni, de vagy egy vírusos programot töltöttem le, de jobb esetben egy másik játékot. Valaki tudna segíteni? Minden ezzel kapcsolatos választ szívesen fogadok.

2021. máj. 5. 15:19
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

Ha rákeresel a játék címére, a google első találata a játék Wikipédia lapja. Itt egyértelműen feltüntetik, hogy Xbox 360-ra jelent meg a játék.

Ha esetleg nem szeretsz rákattintani a találatokra, akkor a keresés után jobb oldalon látni fogsz egy infó boxot, ott is egyértelműen fel van tüntetve a platform.

2021. máj. 5. 15:52
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszi szépen :)
2021. máj. 6. 09:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!