Miért nem tudok belépni az ac unity dead kingsbe? (Xbox one s)
Figyelt kérdés
Az alap játékot cd-n vettem meg. A dead kings meg ingyenes lett ugye. De nem tudom megnyitni amikor be megyek a store ba akkor azt írj hogy megvan a dead kings és ott van hogy launch. De nem tudok rá nyomni. Ha lejebb megyek akkor ugye ott van az alap játék 10 000 fortintért. Valaki tud erre valami megoldást?2021. máj. 5. 10:15
1/4 anonim 

válasza:

Sok játékban nem külön játék a DLC hanem az alapjátékhoz van csatolva. Itt is. [link]
Ha fel van telepítve akkor el kell jutnod legalább az 5. fejezetig (sequence) és a linken található helyre menned ahol elindíthatod.
2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ de erre a linkre xboxon hogy megyek rá?
2021. máj. 8. 00:46
3/4 anonim 

válasza:

Nem tudom Xbox böngészőről hogyan működik ez az oldal. De bárhol máshol PCn vagy telefonon is megnézheted gondolom. Csak az van a linken, hogy hova kell menned. Valami F betű van a térképen és egy lovaskocsinál kell megnyomni a használni gombot (gondolom X).
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm
2021. máj. 9. 00:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!