Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Melyiket ajánlod és miért?

Melyiket ajánlod és miért?

Figyelt kérdés

Xbox és ps5 között vacillálok, különböző okok miatt.

Rendszeresen nem sok játékot használok, fifa, gta, forza vagy nfs, de nyitott lennék pár új játékra..

-szín mindegy

-forma kb elmegy, de jobban szeretem a keskenyebbet

-szeretném ha a kedvelt játékok szépen és könnyen futnának, illetve szeretném ha jól tudnék vele menni, mert kicsi a kezem.

Dualshocknál volt, hogy nem értem át rendesen + xboxnál jobbnak találtam a ravasz érzékenységét, nagyobbnak találtam az ívet. Viszont most kicsit hosszabb időre rendezkednék be.

Melyiket lenne érdemesebb vennem? Van valakinek tapasztalata?

2021. máj. 2. 18:27
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
43%
He ezek a tömegjátékok kellenek amiket írtál akkor az Xbox. Ha valami minőségibbel is szeretnél majd játszani nem csak fifa,gta,forza akkor a PS-el jobban járnál szerintem. Illetve PS5-re még 1 ideig nem igazán lesznek játékok, csak most kezdik el gyártani rá. A legtöbb játék még csak átportolt PS4-ről. Szóval akár az is jó ha PS4-et vennél(ha szükősebba keret).
2021. máj. 2. 19:55
 2/12 A kérdező kommentje:

Keret ilyen esetben lényegtelen, inkább az lenne a lényeg hogy most vagy 4-5 évig ne akarjak újat venni, ne legyen "lemaradott"

Szeretnék újabbakat kipróbálni, nyitni többminden felé csak most még ez a dilemma foglalkoztat :D

Főleg, hogy engem még a kontroller mérete is lényeges tényező, ami többségnek annyira nem

2021. máj. 2. 20:29
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Ha Forza és egyéb sport játékok érdekelnek, akkor Xbox egyértelműen. Nem garantált, hogy minden mostani xbox one játék elérhető lesz az xbox series-en, kérdés mennyit portolnak át. Ha érdekel minden újabb cím, akkor az xbox series ajánlott, de egyenlőre nincs nagy felhozatal rá.
2021. máj. 2. 20:53
 4/12 A kérdező kommentje:

Egyelőre beérem a legalapokkal, nem zavar ha várni kell az újra, az apple termékeknél már megszoktam😅

Viszont olvastam, hogy elvileg a psnek most a dualsense kontrollere nagyon jó, az igaz?

(Azt sajnos nem tudom hogy fogásra milyen)

2021. máj. 2. 21:06
 5/12 anonim ***** válasza:
jobban rezeg, mint egy 6 funkciós szexjátékszer.
2021. máj. 2. 21:55
 6/12 anonim ***** válasza:
100%

Jelenleg Xbox Series X-et ajánlok (ha kapsz valahol).

Mindenki a Sony exkluzívokra hegyezi a cerkát, én nem vagyok nagy rajongójuk (bár mindet végigtoltam). Akárhogy is, leghamarabb jövőre hallhatunk az új Sony exkluzívokról, még az sincs kizárva, hogy csak 2023-ban lesz új God of War vagy Gran Turismo.

A PS5 kontrollertől sem vagyok hasra esve. Jópofa gimmick a haptic feedback, de számomra semmit sem tesz hozzá a játékélményhez, hogy "hú, a tenyeremen érezni a hulló esőcseppeket". Az adaptív ravaszok jól hangzanak, de már ezalatt a pár hónap alatt is ezrével mentek tönkre a feszítő rugó gyengesége, illetve a csigarendszer gyenge műanyagja miatt.

Nem vagyok Sony ellenes, de inkább kivárom az upgrade-elt, nagyobb háttértárral rendelkező verziót (mert hogy lesz, az 100%). Addigra beérnek az exkluzívok is. Addig is elleszek a Series X-el, meg a GamePass-ben elérhető több száz játékkal.

2021. máj. 3. 09:49
 7/12 anonim ***** válasza:
#3 Az összes Xbox One játék automatikusan fut Series konzolokon.
2021. máj. 3. 14:20
 8/12 A kérdező kommentje:

Van valamilyen leak, hogy mikor jöhet a kicsit kiforrottabb verzió?

Most kicsit vélemények után kutatva, sokan írják hangosnak magát a gépet, ha a kontroller szétesik a kezemben, az megint nem a legszimpatikusabb :D (hála ég nem vibrátort keresek egy kontroller személyében, úgyhogy mindegy hogy virbál)

Series x kontrollere nem nagyon változott a one-hoz képest, nem? (Gondolok itt főleg a méretre)

Series x hűtésével nincsenek problémák? Nem hangos?

2021. máj. 3. 14:57
 9/12 anonim ***** válasza:
100%
#8 Nem tudom milyen véleményeket olvastál, de semmilyen probléma nincs a géppel és semmilyen hangja sincs. A kontroller meg ugyanaz, csak egy kicsit áramvonalasabb.
2021. máj. 3. 15:07
 10/12 A kérdező kommentje:

Ps5nél olvastam, hogy menüben hangatalan, viszont megterhelésnél már hangos. Itt pedig a kontrollerrel kapcsolatban olvastam vegyeset.

Xbox esetén a függőleges hűtés jól hangzik, ezzel kapcsolatban nem találtam úgy sok véleményt. Gondolom nem hangtalan de jó lenne ha elődeinél nem lenne sokkal hangosabb. Kontrollert látom, hogy nem igazán változott és hogy elvileg hamar merül.

2021. máj. 3. 17:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!