Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Hogy vannak a szakmák a wow-ban?

Hogy vannak a szakmák a wow-ban?

Figyelt kérdés

Ami van nekem az egyik a herbalism a másik a mining. Amikor odamegyek a trainer-hez akkor egy csomó félét meg lehet tanulni az adott szakmából.

Mert ha pl BFA-s területen fejlődök akkor pls a catalysm mining-nak van haszna? Mindig csak az fejlődik amit a kis könyvben mutat?

2021. máj. 2. 00:10
 1/8 anonim ***** válasza:
Ha BfA területein gyűjtesz növényeket, akkor az ahhoz tartozó skilled növekszik. Cata herbalism növeléséhez Cata területein kell gyűjtögetned.
2021. máj. 2. 00:18
 2/8 A kérdező kommentje:

Értem,akkor érdemes az összeset megtanulni.

És pl hogy szoktak mountokat gyűjtögetni az emberek? Nekem alig van 1-2 valakinek meg több száz. Jó nyilván nem mind1,hogy 1 hónapos vagy 10x éves az account csak érdekel,hogy az ilyen mount gyűjtés az külön quest valakinél amit fel kell venni?

2021. máj. 2. 00:23
 3/8 anonim ***** válasza:
Minden mount más. Van amit ritka szörnyek dobhatnak ha leölöd őket, van ami dungeonból szerezhető meg, van amit szimplán meg lehet venni, van ami achievementek után jár, van amihez reputationt kell felhúzni, stb.
2021. máj. 2. 07:30
 4/8 A kérdező kommentje:
Jaaaaa. Ha pl kis szinten sokat dungeonozok és hamar elérek egy szintet kell attól tartani,hogy valamelyik questet nem kapom már meg? Mert látom,hogy a 3 bfa-s rész szintekkel van jelölve.
2021. máj. 2. 15:55
 5/8 anonim ***** válasza:
Nem, bármikor visszamehetsz korábbi területekre és megcsinálhatod ott is a küldetéseket. Jellemzően sokkal könnyebb is, hisz ilyenkor már jó pár szinttel az ottani mobok felett vagy.
2021. máj. 2. 16:00
 6/8 A kérdező kommentje:

Ha bfa-s területen fejlődök és néha visszaugrok orgrimmarba egy-két dolog-ért van,hogy ott is megjelenik hirtelen egy pár elérhető küldetés,van amivel egyből letámad amint odamegyek(pl level 40en az i believe i can fly). Azokat érdemes megcsinálni?

Mert sokszor a másik oldal területére dob és egy olyan helyre kéne mennem utána ahova kb nem lehet(olyan mob védi a kaput ami kb 2 ütésre lecsap),repülni meg nem tudok azon a területen.

2021. máj. 2. 16:12
 7/8 anonim ***** válasza:

Az I believe I can fly küldetés annyi, hogy elküld a flight masterhez, ahol megtanulhatod a repülő mountok használatát.

Olyan helyre viszont nem küld küldetés ahova túl alacsony szintű vagy és ezért szimplán lecsapnak. Lehet hogy ott valami más volt a küldetés lényege, nem az hogy harcolj, hanem lopakodj vagy valami.

2021. máj. 2. 16:33
 8/8 A kérdező kommentje:

Hát ha jól emlékszem amelyik küldi ilyen helyre küldött azt a zandalari trolloknál vettem fel ott lent a hajón az alsó szinten egy kövér goblin adta. Talán Rexxar-al kellett beszéltem vagy stormsong vagy tiragardénél és csak a kapunál tudtam átmenni de ott 2db 800k hp-jű őr állt és sehol máshol nem tudtam átmenni.

Lehet keverem mert volt egy vagy kettő ilyen küldi és annyira felcsesztem magam vele,hogy abba is hagytam. Az egyiknél már az odajutás is nehéz volt mert úgy oldottam csak meg hogy í vízen ugráltam,hogy ne keljen az úton menni(így 10x annyi idő volt).

2021. máj. 2. 16:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!