Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Hogyan szerez egy mmorpg...

Hogyan szerez egy mmorpg játékos barátnőt?

Figyelt kérdés
Ismertem embereket (régi játékosok), meg olvastam is fórumokon, hogy játékban ismerkedtek meg, vagy csak a pasi jstszik de a lány nem, de úgy is szereti stb... Én meg akárhány lánnyal/nővel beszélek, mind elítéli azt, hogy én online játszom, gyerekesnek tartanak miatta meg ilyenek.. Hogy van ez?
2021. máj. 1. 18:19
 1/9 anonim ***** válasza:
81%

Világszinten a tinilányok normálisabbak, csak a magyar tinilányok ilyen elcseszettek.

Vagy ha az idősebb korosztályhoz szólna a kérdés(mivel nem írtál életkort) akkor annak más oka van. Nem is annyira az elítélés, csak komolyabban veszik azokat akik a munkára koncentrálnak inkább, azaz stabilabb jövőképük van magukról. A nők elsődlegesen olyan férfit keresnek aki mellett biztonságban érezhetik magukat és stabil háttért tudnak kialakítani. Persze nem minden a pénz de azért nem mindegy hogy a kiszemelt férfi csak otthon játszik a szabadidejében, vagy valami "hasznosabb" dolgot csinál.

Legalábbis nekem erről ez az ÉN SZEMÉLYES véleményem. Más ember lehet máshogy látja, ítéli meg a helyzetet de nekem ez a véleményem róla.

24F

2021. máj. 1. 18:29
 2/9 A kérdező kommentje:

Bocsi 27/F

Személyesen én az online jáékot hobbinak tekintem (mint pl van akinek a horgászat vagy más elfoglaltsag) ami kizökkent a szürke hétköznapokból, nyilván ha lenne valakim többet foglalkoznék vele, mint a játékkal. Van jövőképem is. Most ugyan nem szeretnék barátnőt, mert kicsit sz@r helyzetbe kerültem meg depizek is, de később igen, viszont a hobbimat szeretném megtartani. De mégis azt veszem észre, hogy lenézően tekintenek rá, most persze amíg egyedül vagyok sokat foglalkozok vele, de ott tudok társalogni is pl.. Barátaim irl nincsenek és a játék előtt sem voltak, az okát ennek nem tudom..

2021. máj. 1. 18:48
 3/9 anonim ***** válasza:
0%
Ne játékokból próbáld. Valóban van ilyen de extrém ritka eset. A többségük mentálisan sérült nekem ez a tapasztalatom.
2021. máj. 1. 21:12
 4/9 A kérdező kommentje:
Már miért lennének mentálisan sérültek? Habár ismertem egy gamer csajt, aki konkrétan idegbeteg volt.. :D Egyébként nem játékban próbálkozom, de a való életben nem akarják elfogadni, hogy engem a játék kapcsol ki.. Ezt a részét nem nagyon értem..
2021. máj. 1. 21:26
 5/9 anonim ***** válasza:
Mert az a stereotípia él bennük hogy majd ők megcsinálnak mindent a ház körül stb míg te játszol. Szerintem legegyszerűbb lenne ha ezt a témát kerülnéd ismerkedés közben csak később hoznád fel
2021. máj. 1. 21:38
 6/9 anonim ***** válasza:
Én például sportlövész vagyok, ha ezt megemlítem hogy fegyvereim vannak otthon tőlem is eltávolodnak :D
2021. máj. 1. 21:40
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

Nem a megfelelő lányokkal kerülsz kapcsolatba, ha ilyen negatív reakciókat kapsz. Úgy gondolom, hogy az, hogy valaki sokat játszik, és, hogy van vagy nincs barátnője, az semmilyen összefüggésben sincs egymással.

Szerintem az inkább a gondod, hogy (ahogy te is írtad) nincs szociális életed, és anélkül nehéz ismerkedni. Esetleg próbálj meg online ismerkedős oldalakon barátnőt találni. Ott könnyű felvenni a kapcsolatot olyanokkal, akiknek vagy hasonló az érdeklődési köre mint neked, vagy egyszerűen csak normálisak, és ezért nincs gondjuk azzal, ha valakinek ez a hobbija.

2021. máj. 1. 22:37
 8/9 A kérdező kommentje:
Nem tudok kialakítani szociális életet.. Annyiszor próbáltam már, nem tudok tartós ismerettségre szert tenni.. Így szinte teljesen magam vagyok.. Társkereső oldalakkal az a bajom, hogy nagyon kevés olyan lányt találok rajtuk, akikre azt mondanám, hogy szívesen ismerkednék velük.. Általában egyetemista vagy "kirakokmindentaplaccra" (nem akartam csúnyán mondani) jellegűeket találok.. Nincs bajom az egyetemistákkal, csupán hozzám nem illik a túlzottan komoly gondolkodás, nem szeretem ha valaki nagyon erőlteti hogy ő felnőtt.. (igen én kissé gyerekesen tudok viaelkedni, ettől függetlenül komoly gondolkodású vagyok, csak nem szeretem túl komolyan venni az életet)
2021. máj. 1. 22:43
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
Sajna nekem is azt kell mondanom, hogy a magyar csajok el vannak maradva a világtól, borzasztó koravének, földhözragadtak és nem sok játékosság van bennük. Én Németországban, Svédországban és Franciaországban éltem hosszabb ideig, és le voltam döbbenve, hogy mennyivel magasabb szintű arrafelé a játék-kultúra. A német házigazdáim tizenéves lányaihoz ha feljöttek a barátnőik, nem vonultak el a szobájukba a telefonjukat nyomkodni, hanem az ebédlőasztalon társasjátékoztak egész este (persze, pletyi és vihorászás is ment közben, de a játék volt a lényeg). Párizsban felszállt két hihetetlenül gyönyörű fiatal nő a buszra, a táskájukból elővették a Nintendo 3DS-t, és valami multiplayer játékkal kezdtek el játszani. Azt hittem, valami tévéreklámba csöppentem.
2021. máj. 2. 18:11

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!