Hogy lehet újrakezdeni a Desiny 2 kampányt, és hova tűnt a Warmind és Osiris es dlc?
Olvastam hogy Amanda Hollidaynél lehet újrainditani a kampányt, de csak hajót árul. A Collectable armorokat sem tudom hol lehet felvenni.
Nem értem az egészet, minden kiegészítőm megvan, kivéve a Beyondos, de sehol sincs pl az osirises quest, Tessnél sincs.
Gondoltam megkérdezem hátha valaki érti ezt, mielőtt uninstallozom.
Régen végigvittem, most itt állok a toronyba, hiába készítek új karaktert, akkor sem kezdi az elejéről.
Eddig majd 40 ezer ft omba ban ez a game, hogy lehet ezt előlről kezdeni?
Valahogy újból lehet kezdeni, igazából a free to play el bszták el, és most mindenki a Towerbe kezd/elvan jutva odáig.
Haver is ezzel szívott, mert hiába törlöd a karaktert, és csinálsz újat, ugyan ott leszel, ugyan olyan erős. De van valahol egy npc akinél ujra lehet kezdeni, de nem tudom hogy kell e hozzá még venni valami dlc szerűséget.
Az egyik legjobb fps kampány, amit szívesen újrajátszana az ember. Változatos helyszínek, álleejtős cinematicok..
Valószínűleg ezért törölték, így veheted megfele a dlcket.
De az hogy hova lett a pénzed, minek vették meg sokan a Legendary editiont, stb rengetegen kérdezték, és ahogy elnézem a fő sztori kitörlése is elég nagy port kavart.
Akkor most jelenleg tudsz pvp-z ni 40 ért, oszt annyi :)
Meg vannak ilyen hordás' helyek, azokat tudjátok nyirogatni..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!