Petya09 kérdése:
Robloxban hogyan tudok pro lenni?
Figyelt kérdés
Sajna Robloxozásra kevés időm jut, ezért még eléggé béna vagyok.
Tudtok pár tanácsot adni, hogy pl. melyik pályákon érdmes játszani meg ilyenek. Nagyon megköszönném!
2021. ápr. 30. 10:39
1/7 anonim válasza:
Játsz először, és ha több időd jut játsz vele ameddig tudsz :D
Ha a lövöldözős játékokat szereted akkor az Arsenalt ajánlom játékra, több gyakorlás után pro leszel
Ha obbykat akkor praktikálj (3 éve robloxozom) és ha jobb és jobb leszel akkor pro vagy ott is
stb
2/7 anonim válasza:
Ez hülyeség.. Azon játszol amelyiken szeretsz és akkor lehetsz ügyes.
3/7 anonim válasza:
Játsz sokat...
Én már 4 éve játszok 👁👄👁
6/7 anonim válasza:
Ez attól függ, hogy milyen játékban akarsz egyáltalán jó lenni. Az biztos, hogy többet kell játszanod vele és legyen egy olyan géped ami 30-40 fps-en viszi a játékot meg az internet kapcsolatod is legyen megfelelő. Amikor nem érsz rá játszani akkor nézz róla vidót, hogyan kell az adott játékkal játszani. Én ezeket a tippeket tudom tanácsolni.
7/7 anonim válasza:
ha sokat játszol egy játékkal akkor ígyis úgyis pro leszel bennne mint pld én a Doors nevű játékkal nagyon sokat játszottam és pro vagyok benne
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!