A dirt rally 2.0 csak a campaign módot foglalja magába,vagy tudok játszani online random játékosokkal?
Figyelt kérdés
2021. ápr. 29. 20:58
1/2 anonim válasza:
Rallycross módnak van online multiplayer módja.
A sima rally olyan értelemben online, hogy a napi-heti-havi online események eredménye egy közös adatbázisba és toplistába kerül, és a többi játékos közül elért eredményed, toplistás helyezésed alapján kapsz játékbeli pénzt, amiből kocsikat vehetsz, javíthatsz vagy a szerelőcsapat képességeit fejlesztheted.
A kampány és egyéb módok bőven adnak tartalmat, én a 2.0-t 96% achievementtel 85 óra alatt fejeztem be, az 1.0-t pedig 76% és 99 óra alatt (az 1.0-ban újra és újra végig kellett volna menni egy championship-en minden kategória autójával, ami már túlságosan önismétlő lett volna, kihagytam).
2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2021. ápr. 29. 21:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!