Kartnyák GáborMartin kérdése:
Miért ciki a barátaimnak ha Nintendo játékokkal játszok? Pedig kíváló játék élményt nyújtanak.
Figyelt kérdés
2021. ápr. 29. 10:07
1/6 anonim válasza:
Mert a barátaid még soha nem játszottak vele, és azt hiszik, hogy azok tartalom nélküli gyerekjátékok. Ne foglalkozz velük
2/6 Krisipoke válasza:
Valamiért Magyarországon nagyon sok emberben van egy ilyen elképzelés, hogy a Nintendo játékok gyerekesek, és csak nekik valók, mert nincs bennük vér, és nem fotorealisztikusak. Nem tudom, mennyi idősek a barátaid, de lehet, hogy kinőnek ebből az elképzelésből. Azt vettem észre, hogy sokszor általános iskola felső tagozat és gimnázium alatt sokakban megvan az, hogy most menőnek kell látszani, minden béna, ami nem felnőttes, és hú de nagyon vagyunk. Sokaknál ez elmúlik huszonéves-harmincéves korban, de vannak, akik évetük végéig ragaszkodnak ehhez a világnézetükhöz.
3/6 A kérdező kommentje:
Gyerek felnőttek. Mint én.
2021. ápr. 30. 11:36
4/6 anonim válasza:
Szerintem egy Zeldával nem játszottak még.
5/6 A kérdező kommentje:
Nem.
2021. máj. 7. 23:07
6/6 anonim válasza:
Nem akarok durva véleményt mondani, de ... a barátaid kicsit bugyuták.
Eleve egy barátságban ilyesminek nem szabadna felmerülni. Valahol egy barátság alapja, hogy elfogadjuk egymás ízlését és preferenciáit. Cikizni valakit azért, hogy mivel játszik, annyira dedós dolog...
A másik iszonyatosan buta dolognak tartom azt a fajta gamer-sznobizmust, amikor önkényesen kiválasztanak 4-5 játékot, és aki azzal játszik, az az isten, más meg nem is játék szerintük. Ostobaság csúcsa.
Egyébként meg: rohadt jó játékok készültek a Nintendo konzoljaira, a NES-től kezdve egészen a legújabbakig. Megnézném őket, hogy hogyan tolnák végig a Super Mario Bros. Lost Levels-t. ;-) Gyanítom, sehogy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!