Tegnap nem ment a psn, ami részben elfogadható, de minden játékomra lakat került, mert nem tudtam igazolni hogy az enyém. Miért kell igazolni ha egyszer már megvettem?
Nos, ha egyszer megveszem a profilommal, létrejön a tranzakció, akkor miért kell igazolni hogy az enyém? Offline sem tudtam használni a gépem, még a media playeren is lakat volt, ahhoz meg hogy átállítsd offlinera a géped, meg ahhoz is is működnie kéne a psn nek.
Szoval ha megveszek valamit a profilomra, a gépem ip jére.. miért kell folyton igazolni hogy az enyém?

Ezt ezzel az elsődleges, másodlagos profil dologgal bszták el. Ha egyszer létrejött a tranzakció, amiről emailt is kapsz, evidens hogy nem Rozi nénié a game.
Alapból nincs amúgy ezzel gond, ez azért lett így kitalálva hogy ne tudjátok összedobni mondjuk 10 en egy játék árát.
A szívás akkor van ha online vagy, beszrik a psn, és igazolnod kell, ahogy tegnap is hogy Tiéd a játék. Mert ahhoz hogy igazold mennie kiéne a psn nek.
De ha mondjuk offline lettél volna, nem lett volna lakat.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!