Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Hol találom Steamben a BABEL...

Hol találom Steamben a BABEL opciót?

Figyelt kérdés
Sokszor hallottam már hogy ez a BABEL opció segít a játékok magyar nyelvre fordításával (aztán lehet hogy rosszul hallottam), de hol tudom megtalálni? Onnan kezdjetek eligazítani hogy belépek a Steambe. A válaszokat előre is köszönöm!

2021. ápr. 26. 22:44
 1/4 anonim ***** válasza:
Rákeresve ezzel kapcsolatban egyedül a This War is Mine játék jön fel, amiben volt egy Babel project, ahol a rajongók igyekeztek a játékot sok más nyelvre lefordítani, köztük magyarra is, ez a projekt aztán véget ért évekkel ezelőtt, de az elkészült nyelvek továbbra is elérhetőek ehhez a játékhoz.
2021. ápr. 27. 14:10
 2/4 A kérdező kommentje:
Értem és hol lehet ezt a Babel projektet megtalálni?
2021. ápr. 27. 14:16
 3/4 anonim ***** válasza:
Mivel véget ért még 2016-ban, így sehol. De mint írtam, csak ehhez az egy játékhoz tartozott.
2021. ápr. 27. 15:00
 4/4 A kérdező kommentje:
Kár,mivel megvan a This War of Mine és eddig mindenhol azt mondták hogy kell hozzá ez a Babel projekt.
2021. ápr. 27. 15:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!