Csak nekem ilyen erős lassú a Star Stable mostonába?
Nem tudom mitől lassult be ennyire, az egész játék 10FPS-sel fut, és általában nekem mindig 40-60 között volt (tudom az se rengeteg, de nem laggolt). Belépek és annyira laggol, hogy lehetetlen vele játszani. Sose volt ilyen problémám, a gépemmel sincs semmi baj, szóval az kizárva, hogy esetleg a gépem miatt lenne ilyen.
Újra is telepítettem, de ugyanolyan rossz. Elég sok negatív visszajelzést hallottam mostonába a játékról, hogy random dob ki embereket stb. lehet ezt is az okozza.
A Supportnak meg nem is írok, mert tudom, hogy mennyire érdekli őket, hogy mi a probléma a játékukkal és milyen gyakran válaszolnak.
Ugyanez van nekem is meg a klubtársaimnak is, fb csoportokban is panaszkodik mindenki.
A supportnak meg tényleg felesleges írni mert aki írt neki az sem kapott valami nagyratörő megoldást, szóval én bízom abban, mint ahogy az egyes is írta hogy valami gebanc a Windowssal, mert ha tényleg a játék cseszekszik, akkor az nem lesz megoldva mostanában (legalábbis azok alapján, amilyen "segítőkész" a support).
Nekem eddig a játékkal nem volt semmi baj, a gépem is jó. Délután fel akartam menni megnézni a frissit. Először kidobott, aztán másodjára visszamentem nagyon akadozott
, ezért újraindítottam a gépet. Visszamentem és ugyanúgy akadozott, szóval most az sso nekem is rossz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!