Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Csak nekem ilyen erős lassú a...

Csak nekem ilyen erős lassú a Star Stable mostonába?

Figyelt kérdés

Nem tudom mitől lassult be ennyire, az egész játék 10FPS-sel fut, és általában nekem mindig 40-60 között volt (tudom az se rengeteg, de nem laggolt). Belépek és annyira laggol, hogy lehetetlen vele játszani. Sose volt ilyen problémám, a gépemmel sincs semmi baj, szóval az kizárva, hogy esetleg a gépem miatt lenne ilyen.

Újra is telepítettem, de ugyanolyan rossz. Elég sok negatív visszajelzést hallottam mostonába a játékról, hogy random dob ki embereket stb. lehet ezt is az okozza.

A Supportnak meg nem is írok, mert tudom, hogy mennyire érdekli őket, hogy mi a probléma a játékukkal és milyen gyakran válaszolnak.

2021. ápr. 26. 19:44
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Lehet, hogy a legutóbbi win frissítés miatt van, mert az okoz teljesítményproblémákat. (Én is várom a hotfixet...)
2021. ápr. 26. 21:38
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
ha az megnyugtat nekem is lassú volt
2021. ápr. 27. 10:10
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Ugyanez van nekem is meg a klubtársaimnak is, fb csoportokban is panaszkodik mindenki.

A supportnak meg tényleg felesleges írni mert aki írt neki az sem kapott valami nagyratörő megoldást, szóval én bízom abban, mint ahogy az egyes is írta hogy valami gebanc a Windowssal, mert ha tényleg a játék cseszekszik, akkor az nem lesz megoldva mostanában (legalábbis azok alapján, amilyen "segítőkész" a support).

2021. ápr. 27. 10:22
 4/5 anonim válasza:
100%

Nekem eddig a játékkal nem volt semmi baj, a gépem is jó. Délután fel akartam menni megnézni a frissit. Először kidobott, aztán másodjára visszamentem nagyon akadozott

, ezért újraindítottam a gépet. Visszamentem és ugyanúgy akadozott, szóval most az sso nekem is rossz...

2021. ápr. 28. 20:25
 5/5 A kérdező kommentje:
Kb. egy órája kijavították a hibát, szerencsére megint lehet laggmentesen játszani. Elég sok időbe telt, ha úgy nézzük, mert sok játékosnak már egy hete így van.
2021. ápr. 29. 17:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!