The elder scrolls online summerset elfut önmagában, illetve van crossplay?
Figyelt kérdés
Még 2018-ban megvettem a fent említett játékot xboxra, viszont tárhely hiányában nem tudtam telepítni. Ma viszont az egyik barátomnak meséltem és megtetszett neki a játék, és hogy tudjunk közösen játszani majd én is letöltöm valahogy.
1. Én úgy tudom az elder scrolls online summerset egy DLC, önmagában futni fog a gépen?
2. Van crossplay? (pc-d xbox-ossal pl)
Légyszi olyanok válaszoljanak akik ismerik a játékot, trollokra nem vagyok kíváncsi
2021. ápr. 26. 13:38
1/7 anonim válasza:
Nem fut önmagában és nincs cross play
2/7 A kérdező kommentje:
De amikor telepíteni próbáltam kb 300GB volt az egész, egy kiegészítő annyit tárhelyet foglal?
2021. ápr. 26. 15:38
3/7 A kérdező kommentje:
Most nézem a dobozt, nem lehetséges hogy egy bundle-t vettem meg? Mert azt írja hogy Tamriel, ill. Summerset sziget elérhető
2021. ápr. 26. 15:44
5/7 A kérdező kommentje:
Azthiszem ezt: [link] de 3 éve vettem, így nem tudom biztosan
2021. ápr. 26. 21:15
6/7 anonim válasza:
Nem játszom Elder Scrolls Online-nal, de ezek a külön megvásárolható nagy kiegészítők tartalmazni szokták az alapjátékot és az összes többi kiegészítőt addig amit reklámoznak az elején. Így volt például a Destinynél is. Abból is volt időnként egy új változat és az összes addigi dologot beletették az alapjátékkal együtt. Hiszen akkor nem tudnál játszani, mert DLCk önmagában nem indulnak el.
7/7 A kérdező kommentje:
Köszi:)
2021. ápr. 27. 14:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!