Hunt Showdown jó játék? Megéri megvenni és időt szánni rá?

Nagyon jó játék. Engem két dolog tántorított el tőle:
1. Permadeath, azaz ha meghal a karaktered, annak annyi, nem lehet feltámasztani, minden felszerelése és zsákmánya az enyészeté lesz. Kis könnyítés, hogy van egy Bloodline-nak nevezett fejlődési rendszer a játékban, az ebben megnyitott fegyverek és felszerelések megmaradnak, de az új karakter mindenképpen zöldfülű 1. szintű vadász lesz (legfeljebb jobb felszerelést tud magának vásárolni az első kaland előtt).
2. Kötelező PvP, azaz nem csak a szörnyekkel kell megküzdeni, hanem más játékosokkal is. Simán megeshet, hogy te és a haverok végigmentek a pályán, minden szörnyet lenyomtok, begyűjtitek a kincset, aztán egy másik csapat tagjai, akik semmit sem csináltak egész idő alatt, lesből kinyírnak titeket, és röhögve lelépnek a zsákmánnyal.
A Hunt rajongói szerint pont ez a két elem, ami megkülönbözteti minden más játéktól, de engem meg pont ez taszít benne. Persze, fokozott figyelmet igényel, de az olyan helyzetek ellen, hogy beszorulok valahová (nem bénaságból, hanem programhiba miatt), vagy hogy egy orvlövész száz méterről, egy bokorból agyonlő, SEMMIT sem tudok tenni, hiába vagyok bármilyen óvatos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!