Hogyan lehet a legegyszerűbben reputation-t csinálni a WoW-ban?
A kettő pathfinderhez kéne. Az a gond ha a story line-t csinálom akkor nagyon gyorsan átdobál a többi területre és marad egy csomó quest(hordás kari,zandalarban).
A zandalari trollt sem tudom aktiválni mert a lenti hajós részen az emberke egyszerűen nem dobja a tides of vengence nevű küldetést. Helyette a hajón a többi emberke dobál ide-oda allis területeken ahol egy csomó helyre be sem tudok menni....
Amikor meg visszamegyek orgrimmarba ott is egyből letámad egy-két quest-el ami nem is ahhoz a bfa-s zónához adja a reput.
Ti hogy csináltátok?
"Mondjuk nekem újként kicsi fura meg sztem marhasok dolgot kell megcsinálni a repüléshez"
Igen, amíg ez a legújabb kiegészítő, addig van csak értelme a dolognak, mert úgyis azokat a dolgokat csinálja a játékos amikből előbb-utóbb összejön. De ha már van újabb kiegészítő, akkor igazi kínszenvedés hetekig old contentet csinálni, ami már semmi relevánsat nem ad a karakterednek.
Nem véletlen hogy pl WoD vagy Legion contenthez már nem kell a pathfinder, hogy repülni tudj.
Szerintem azért sokat ér a repülés, nekem megvan a BfA-s, a baráti körben kb egyedüliként és ha valakinek dolga van BfA zónákban mindig tőlem tarhálnak fuvart a két személyes mounton :D
De előző kieges repülést nem értem miért nem teszik elérhetővé, ez így elég genyóság.
Ez az egész repülés korlátozása dolog értelmetlen. Jó, papíron a szöveg, hogy így lehet world PvP meg hogy jobban felfedezik az emberek a területet.
De aki nem akar world PvP-t az így is kikapcsolja, aki meg fel akar fedezni az repülős mount mellett is mehet a földön utazva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!