Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Az among us-all már sokkal...

Az among us-all már sokkal kevesebben játszanak mint augusztus-január között?

Figyelt kérdés
Azért kérdezem mivel az innersloth épp rendesen elrontotta az update-okat az among us ban. Elméletileg a quick chat és a név nem változtatása rontotta el a játékot, de főleg a quick chatet hibáztatják, Én addig nem játszok mig ez a undorító update a játékban marad. Ti mit gondoltok a játékról (most)?

2021. ápr. 22. 14:03
A kérdező szavazást indított:
Fúj az új update!
Nekem nincs bajom vele.
13 szavazat
 1/2 Pitegamer ***** válasza:
100%

A pálya tetszik, bár van, hogy nagyot kell kerülni. Az új feladatok is tetszenek.

A quick chat szeintem borzasztó, nehezebb így, mint simán. De erre is van mentségük, amit még is értek. Ugyanis rengetegen írosgattak hülyeségeket (pl dalszövegeket). Azzal, hogy nem lehet megváltoztatni a nevet nekem nincs bajom, nekem jó. (meg ha jól tudom, csak egy bizonyos életkor alatt van ez) Annak szívás, aki viccből, Vagy véletlen állította be a régi nevét, és úgy maradt, nem tud rajta változtatni.

2021. ápr. 22. 14:31
 2/2 A kérdező kommentje:
Igazad van, az új missziók és az airship el nekem sincs bajom de a hülyeségükkel már tényleg
2021. ápr. 22. 14:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!