Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Hogyan lehet továbbjutni...

Agnarr kérdése:

Hogyan lehet továbbjutni ebben a játékban?

Figyelt kérdés
A hihetetlen család számítógépes játékával játszunk, és a Szilánk bázisa (Syndrome's base) nevű szinten el vagyunk akadva. A szint legvégén van egy lift, ami fel kéne, hogy vigyen minket és azzal kész van, de nem működik. Folyton azt csinálja, hogy erőlködik egy kicsit, néha egy-két métert még emelkedik is, aztán az átvezető mutatja a felső szintet, ahova fel kéne hogy vigyen, de nélkülünk, aztán megint visszamegy a képernyő hozzánk, ahol megint visszaállít a játék a pózba és a lift tovább erőlködik és bezárul a kör. Van valaki akinek ugyanezt csinálja, vagy valakinek bármi ötlet? Én csak azt tudom elképzelni, hogy valami rendszerhiba.

2021. ápr. 21. 00:33
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Néztél róla walkthrough/gameplay videót?
2021. ápr. 21. 01:01
 2/3 anonim ***** válasza:
54%
Ha nem eredti a játék, hanem valami torrentes tört csoda, akkor nem kell ilyen bugokon meglepődni.
2021. ápr. 21. 01:12
 3/3 A kérdező kommentje:
Igen néztem, de ott simán továbbment a lift, pedig ugyanúgy mentem rá. És eredeti a játék.
2021. ápr. 21. 10:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!