Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » (kérdések lentebb) Pár kérdés...

(kérdések lentebb) Pár kérdés a Minecraft Axalotl-okkal kapcsolatban. ?

Figyelt kérdés

Azt hallottam, hogyha megfogod egy vödörben az axalotl-odat akkor már meg van szelídítve. Ez igaz? Ha nem, hogyan kell megszelídíteni őket?

Ha meg van szelídítve, Tegyük fel, hogy tengerben találsz pl. egy elsüllyedt hajót, és amíg kizsákmányolod a hajót, elengeded a vödörből az axalotl-odat. A víz alatt követni fog/rádteleportál, vagy meg kell keresned és megint "csapdába ejteni"?

Azt tudom, hogy az axalotl-ok segítenek a víz alatti szörnyek leküzdésében. Csak úgy segítenek, hogy ők is sebeznek, vagy mással is? Ha esetleg mással is, akkor miben, és mikor, és hogyan történik?

Csak tropical fish-el lehet szaporítani őket?

Ha két megszelídített axalotl-t szaporítasz, akkor a kölykük is automatikusan megszelídülten születik?

Az axalotl-ok milyen biome-okban találhatók?

Köszönöm a segítséget :3

2021. ápr. 19. 23:35
 1/1 anonim ***** válasza:

Figyelem! Az alább leírt információk a későbbiekben elavulhatnak, megváltozhatnak. Minden információ a Java kiadásra, azon belül a 21W15A verzióra érvényes!

Az axolotl-ök jelenleg bármijen tengerszint alatti vízbe letermelődhetnek, ami nem óceán biomban van. (A glowsquid-ekhez hasonlóan) Ha felveszel egy axolotl-t egy vödörrel, az onnantól kezdve téged tekint gazdájának. A megszelidített axolotl-jeid a közeledben fognak úszni, de nem tudnak rád teleportálni. Az axolotl-ök automatikusan megtámadnak minden víz alatt élő lényt, legyen az bárátságos (pl. lazac), vagy ellenséges (pl. vízbefúlt zombi). Minden axolotl 2 percenként maximum 1 barátságos lényt ölhet meg. Amikor eldöntik, hogy melyik víz alatt élő lényt támadják meg következőnek, az ellenséges lényeket előbbre helyezik a sorban. Az ellenséges lények megölése között nem iktatnak be szünetet. 14 életponttal rendelkeznek, és 2 életpontnyi (1 szív) sebzést okoznak. Ha azt látják, hogy segítesz nekik legyőzni egy víz alatti szörnyet, hálájuk jeléül kapsz tőlük ideiglenes regenerációt, és eltávolítják rólad a fáradtság effektet. Csak trópusi halakkal szaporíthatóak, öt percenként egyszer.

Az megszelidített axolotl-ök kölykei szerintem automatikusan megszelidülnek, de ez nem biztos.

Remélem tudtam segíteni.

2021. ápr. 20. 09:54

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!