Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Pároknak társasjáték?

Pároknak társasjáték?

Figyelt kérdés
Párommal nagyjából fél éve vagyunk együtt. Nagyon mély a kapcsolatunk, az élet minden terén megosztunk egymással bármit és szexuálisan is eljutottunk már egy olyan szintre,hogy nem szégyellünk semmit sem kimondani, amit csak szeretnénk és szívesen meg is valósítjuk. Szeretnék magunknak ajándékozni egy társast vagy kártyát. Elsősorban a lelki mélyebb kötelék kiépítése lenne ezzel a célom, mintsem csak szexualitás de bármilyen ötletet szívesen meghallgatok. Monogamy-ra gondoltam de ebben nekem amit neten láttam az alapján kissé túl szexre épül, és nekem inkább a lelki kapocs mélyítése lenne főbb célom ( vagy akár mindkettő ) de erről is szívesen várok véleményeket. Köszi. amúgy én vagyok 24/N , párom 22/F

2021. ápr. 13. 23:22
 1/1 anonim válasza:
100%
Na most nem teljesen társas, de én imádom a párommal használni ezt az appot. Desire a neve, a legtöbb kihívás már magyarul is elérhető, mert én magam fordítottam. Kihívásokat küldhettek egymásnak, van érzéki, romantikus, de kifejezetten "forró" is. A teljesítésért persze pont jár, így lehet benne egy kis versengés is. Egy éve használjuk rendszeresen, ha komolyan veszitek, akkor sok izgalmat tud hozni. Nagyon ajánlom, ingyenesen letölthető:)
2021. ápr. 14. 01:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!