Mivel pc-s játékkal játszak?
nem mivel hanem milyen.:D
bocs hogy elírtam.xD
Én a Sacred sorozatot ajánlom!
Régen megkaptam a sacred gold-ot (sacred+sacred underworld). Nagyon szimpatikus RPG. Azonnal magával ragadott, nem magyar ugyan, de 8 külön karakter fejleszthető képességek, multiplayer játékmód. Sokáig lefoglal, nem lehet abbahagyni!
Majd később utána néztem a neten, hogy van a 2. rész, és megtaláltam a Sacred 2 fallen angelt. Ez magyar feliratos, több mint 500 küldetés, egyedi hátasok, érdekes történelem. Itt csak 6 karakter van, de lehet választani Speciális istenséget, hogy a jó vagy a gonosz oldalon harcolsz. És minden karakternek van egy külön mellék küldetése, amit csak azzal a kasztal vihetsz! Izgalom, és sok fejleszthető képesség és fegyverzet. És ráadásban egy kis német humor. ;D
És nem is olyan drága, pár ezer forintért meg lehet venni. Itt egy értékelés is: [link]
ezt ismerem nagyon jó játék:D
thx
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!