Gépelési probléma a Gyakori kérdések oldalon?
Akármikor amikor mostanában feljövök ide, hogy kiírjak valalami kérdést, mindíg összeszarja magát valami ami lehetetlenné teszi a normális gépelést.
Rengetegszer érzékeli úgy mintha lenyomva tartanék egy billentyűt, néha késik 1-2 másodpercet, néha egyáltalán nem is érzékeli amit beírtam.
Nem a bill. hibája, mert máshol nem tapasztaltam ezt sehol.
Itt egy példa szöveg, hogy hogy is néz ez ki:
Ez t most egy példa szöveg akar leeeeeeeeeeeeeeeeeen, hogy megnutasssam, hogy ha nem figyelek oda és csak simmmmmmmmmmmmmmmmmmgeépelem amit akarok, akkor hoggggggggggggggggg éz ki redmény.
éág idegeső amikor folyamatosan vissza eröln húszzzzzzzzzzzzzzzzzzz űűűűűűűűűűűűűűűűűűűűű.
int ahogy azt már említetttttttttttttttttt ez nem a billentyűzet hibája szerintemm mert emáshol nem jöööööööööööööööööööt méő ez a probléma csak itt a gyakori kérdéseken.
Valaki tudja, hogy ez mitől lehet? Vagy elképzelhető, hogy az oldal fejlesztői elszúrtak valamit? Vagy csak nekem van ez így?
A fenti két sort pl hibátlanul leírtam anélkül, hogy vissza kellet volna törölgetnem folyamatosan. Most úgy tűnik mintha elmúlt volna. o.O
Elég érdekes. Nem tom mi ez de rohadt idegesítő.
Szerintem új billenytüzetet kéne venned. Mert én még soha nem tapasztaltam itt ilyesmit.
Milyen böngészőt használsz? winfos10-et használsz? Valami bövitmény van bőngésződben ami esetleg bekavarhat?
Win 10, Google Chrome, van egy AdBlocker, meg egy instant gaming bővítmény.
Ennyi... :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!