Wii? Xbox? Play station? Segítenének eligazodni?
Szeretnénk beruhézni egy konzolba, de fogalmam sincs, melyikbe lenne érdemes, Tudtok olyan oldalt ahol van valami összehasonlítás leírva, egyszerű földi halandó számára is érthetőn?
Nekem a wii tetszik igazán, a sportprogramjai miatt, a gyerekeknek meg persze játékok.
Egyáltalán hogy működnek ezek? Mindegyik csak a saját játékprogramját játssza le?
Tudom, hogy volt már hasonló kérdés, de tényleg tanácsra van szükségem..
Én az Xboxot választanám.
wii: Nem való komoly játékra. Az ilyen 20 percre bekapcsolom, ugrálok egy sort, és kikapcsolom gép.
Xbox 360: Ezt valódi játékosoknak tervezték, de a hamarosan megjelenő Kinct-tel már egyesíti magában az eredeti, valódi játékosoknak szánt előnyöket a wii képességeivel, és még túl is tesz rajta.
http://www.youtube.com/watch?v=p2qlHoxPioM
A Sony gépe ugyan azt tudja, mint az Xbox, csak mások az exkluzív (csak arra megjelenő) címek és (szerintem) rosszabb a kontrollere.
A PS mellett még a Blu Ray lejátszó szól, de az nem igazi előny, a valóságban inkább csak egy apró kényelmi funkció. A következő generációig nem is lesz több.
Xboxból pedig csak a Slim-et érdemes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!