Milyen kodokat ismertek a Gta san andreas-hoz? Olyanra gondolok hogy ami nem mindennapi kodok amit kevés ember tud.
Figyelt kérdés
szoval például nem olyan amit beírsz a google-be hanem valami nem olyan általános.amit kevesen ismernek.2010. aug. 21. 09:00
1/9 anonim válasza:
Amit a Google kidob, azok a kódok. Mind le van írva. Nincs olyan, amit a készítők nem adtak meg. Hogy ezekből ki melyiket mennyiszer használja, az az ő dolga. Nincsenek "nem mindennap kodok", azok vannak, amiket kiad a kereső.
2/9 A kérdező kommentje:
de van olyan kod amit nem dob ki mer az osztálytársamnak egy csomo jo kodja van mentőhelikopter... de olyan szeműét hogy nem mondja meg a kodjáta kod tényleg létezik mert mutatta nekem de nem mondja meg az a kis gonosz:D
2010. aug. 21. 09:46
3/9 A kérdező kommentje:
helyesírás 1-e XD
2010. aug. 21. 09:47
4/9 anonim válasza:
Az osztálytársad tranier-t használ valószínűleg, nem kódokat, de talán inkább egy modot, nem az original csalásokat. Mert olyanok tényleg nincsenek hogy "különleges, nem mindennapi kódok", de vannak különböző trainerek, modok, amik autókat, heliket, motorokat adnak. A nevüket nem tudom, de ha körbenézel a [link] oldalon, akkor nagy eséllyel találsz egy hasonlót.
5/9 A kérdező kommentje:
köszi, még várok választ!
2010. aug. 21. 10:47
6/9 anonim válasza:
Én is használtam szórakozásként trainert. Abba minden megvan ami kell.
7/9 anonim válasza:
A 10:40-es igazat mondd.Gondolom számítógépen van meg neki a GTA SA.Ott meg bármilyen járművet hozzá lehet adni a GTA-hoz akár egy repülő csészealjat is
8/9 A kérdező kommentje:
De a gta san andreas-hoz letöltök kiegészítőt milyen programmal lehet berakni?
2010. aug. 26. 10:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!