Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Genshin impact "endgame"?

Yaurin kérdése:

Genshin impact "endgame"?

Figyelt kérdés
Lehet egyáltalán még valamit csinálni a játékban? A seelieket megtaláltam mindet, ládákat alig-alig elvtéve látok csak, küdletéseket befejeztem, összes Geoculus és Anemoculus megvan, tornyok maxosak. Az AR-em 37-es,de már nem igazán tudom mit tudnék csinálni a játékban. Bossokat ölni még tudok, de azokat nagyon hamar meg lehet unni. Tudom, hogy még fejlesztés alatt a játék és sok dolog lesz még benne, de addig mit tudnék még csinálni?

2021. ápr. 10. 01:26
 1/1 anonim ***** válasza:
Sajna amíg nem kapunk új területeket és fő történet bővítést addig a napi küldetések elvégézésén és az Original Resin rendszeres elköltése karakter/fegyver fejlesztő cuccokra és heti bossozásra valamint az aktuális eventek csinálgatásán nagyon sok más teendő jelenleg nincs. Mondjuk ami engem jelenleg lefoglal azok az eventek és a karaktereknek való gyűjtögetés mert szeretnék több csapat kompozíciót is kipróbálni főleg az Abyssal domain miatt ahová két csapat is kell.
2021. máj. 10. 14:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!