Playstation 4 után Playstation 4 pro segítség?
Figyelt kérdés
Eddig sima ps 4-et hasznaltam, most beszereztem egy pro-t.
A simanal a felhasznaloi fiokomnal csomo jatek meg volt amit a ps plussal szereztem. Ha a Pro-n bejelentkezem a fiokommal ott lesznek a jatekok?
Hogy lepek be a fiokommal az uj konzolnal? Koltozes miatt nincs meg internet bekotve. Ezert nem sikerul? A ps plussal szerzett jatekok tudom hogy igy nem mukodnek de van meg vasarolt jatekom is. Mi a megoldas arra hogy az uj konzolon is meg legyen a profilom hogy letolthessem a jatekokat majd? Ez a felhasznaloval valo bejelentkezes mar meg akasztott...
2021. ápr. 8. 17:47
1/1 anonim válasza:
Internet nélkül nyilván nehéz lesz bejelentkezni. :D Pedig csak ennyi kellene, hogy bejelentkezz a PSN profilodba és már tölthetnéd is le a játékokat, vagy ha a régi PS4-ed megvan és lassú a net, akkor át is másolhatod őket. Meg a régi gépeden lévő profilodat jobb, ha deaktiválod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!