Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Szerintetek nem amorális...

Szerintetek nem amorális húzás (a drasztikus áremelések mellett) hogy a Sony "Only on Playstation" játékai sorra jelennek meg Pc re?

Figyelt kérdés

Először is az exkluzívok miatt döntöttem a ps4 mellett.

És azt gondolom, hogy ezzel hogy ezek az exkluzív játékok megjelennek pc re is, kevesebbet ér a konzolom.

Amúgy is már, de eddig legalább az exkluzívok miatt megérte venni, tartotta az árát.

Továbbá ha ideiglenes exkluzív, azt nem kellene feltűntetni?!

Vagy hogy van ez?

Ha exkluzív címként veszem meg, abban a tudatban hogy ez csak psre jelenik meg, nem gusztustalan utána megjelentetni mondjuk pc-re?

"Eladok neked valamit, csak most, csak neked."

Aztán árulom másnak is..

Ezt nem érzem túl fairnek, hiszen rengetegen, rajtam kivül is az exkluzivok miatt vettünk pst.

2021. ápr. 3. 01:08
1 2 3
 11/27 Kedves Vezető ***** válasza:
58%

Annyiból igazad van hogy amit exkluzívként adtak el, elvárhatod jogosan hogy maradjon is az.

Mostanában elkezdték azért jelezni hogy xy játék

"ideiglenesen exkluzív"

És rá sem írják már azokra hogy

"Only on playstation"

Pl a Death Stranding dobozán sincs már.

A régieknél meg biztos ők is érzik hogy gáz húzás, de választaniuk kellett a vásárlók reakciói és a pénz között.

Választottak.

2021. ápr. 3. 11:11
 12/27 anonim ***** válasza:
100%
Azért nem jön ki az összes exkluzív PC-re. Szerintem a Sony már a PS5-re készül és így akarja megmutatni a PC-seknek, hogy miből maradnak ki. Kérdés, hogy ez hogy csapódik le a náluk. "De jó volt ez a GOW, veszek egy PS5-öt, hogy kitoljam a következő részt." vagy "De jó volt ez a GOW, remélem kiadják majd PC-re is a következő részt." és soha az életben nem vesz PS5-öt, hanem reménykedik, hogy kiadják PC-re.
2021. ápr. 3. 17:27
 13/27 anonim ***** válasza:
69%

vegyél Nintendot. na azok sosem fognak megjelenni másra, büszke lehetsz hogy sok millió embertársadhoz hasonlóan te is tudtál eggyet venni, hatalmas teljesítmény

nem tudom mi bajod a pc-vel, nekem is van, és? eszembe nem jutna fpst, stratégiai játékot konzolon játszani. a steam és az online multiplayer korában már nem torrentezik mindenki. szerinted a steamen nincsenek akciók? ha meg tudok venni havonta 1 játékot psre 0day, akkor steamre már nem futja?

2021. ápr. 3. 19:34
 14/27 anonim ***** válasza:
100%
#12, a többségnek minden azonnal kell. persze mindig lesz pár ember a kivár, de a többség nem.
2021. ápr. 3. 19:37
 15/27 anonim ***** válasza:
67%
Nem azt mondom PC tulajként, hogy PC-re legyen minden. Szerintem az lenne az igazságos, ha mindenre lenne minden. Ha egyszer megveszek egy játékot azt játszhassam PC-n, PS-en vagy XBoxon is.
2021. ápr. 3. 23:19
 16/27 anonim ***** válasza:
0%

Rohadtul nem igazságos, hogy kiadnak egy ps exluzív címet más platformra is, miután Te úgy fizettél ki érte 20-30 ezer forintot, hogy abban a tudatban voltál, hogy ez egy exluzív.

Mert azzal, hogy egy játékot kiadnak PC-re, nem csak az történik, hogy jóval olcsóbb lesz, hanem ingyenesen lekalózkodható lesz. Ezt mindenki tudja!

Nem azt vallom, hogy én azért vettem konzolt, hogy aki nem tette az ne tudjon ezekkel a játékokkal játszani, hanem azt vallom hogy én rohadtul azért adtam ki egy csomó pénzt, hogy én tudjak!

Ha tudom, hogy ez nem szükséges hozzá, kiszolgálják a tolvaj alja réteget is, akkor mondjuk talán én sem veszek (?!)...

Az is felháborítana, hogyha nekem a kifliért a Tescóban 30 forintot kéne fizetnem, másnak meg oda adnák 15 forintért, sőt lehetővé tennék hogy valaki elvigye ingyen és nem tennének semmit ellene.

Mert akkor engem tulajdonképpen megloptak!

2021. ápr. 5. 15:58
 17/27 anonim ***** válasza:
75%
#16: Te beteg vagy, fordulj orvoshoz, amíg nem késő!
2021. ápr. 5. 16:36
 18/27 anonim ***** válasza:
67%
#16 Ha te türelmetlen vagy és megveszed 20-30 ezerért a játékot az a te bajod. Attól még nem leszek alja tolvaj, hogy megvárom a leárazást és 3-6 ezerért veszem meg a steamen vagy az epicen a játékot.
2021. ápr. 5. 17:01
 19/27 anonim ***** válasza:
0%
Nyílván azzal a jelzővel a kalózokra céloztam.
2021. ápr. 5. 18:00
 20/27 anonim ***** válasza:
35%

Moralitás a mostani korszakban? :D jaj hagyjuk, nem hiszem, hogy csak a Sony csinált ilyen „elvetemült” húzásokat.

A felháborodottságod valamilyen szinten jogos, de ennek érdemben akkor lenne jelentősége, hogy Te meg a többi játékos összefogva kidobnátok a konzolotokat tüntetőlegesen, összefogva, Live-olva az akciót. Más különben kutyát se érdekli, ha valaki hallkan háborog a kára miatt... Sajnos.

Egyébként kb. 10 éve tértem át konzolra pont amiatt, hogy a PC-t kb. évente fejleszteni kellett. Ha nincs több százezer forintod egy vaskosabb konfigra, hiába van Steam leárazás fél éves játékokkal...

Továbbá az xbox és a ps közötti választás meghozatalát pont az exkluzív címek döntötték el. A PS4 választási szempontom meg abból is állt, hogy számomra már felesleges lenne egy nagyobb teljesítményű PC, + kényelmi szempontok.

Anno a konzol is meg valamilyen szinten a PC is elérhető volt az átlagemberek számára, és összelehetett rájuk kapargatni a pénzt, de manapság ezek is a gazdagabbak sportja lesz, és most nem a frissen megjelent 20-30k-s játékokra gondolok, hanem egészében.

Ha az elavulást is figyelembe vesszük, amit említesz, a konzolod így is fog évek múltán is valamennyit érni, viszont egy PC konfignak és játékoknál is általában nagyobb az értékveszteség. Van egy PS3-am, és egy vele egyidős (akkoriban) nem annyira gagyi laptopom és egy addig tolott PC-m. Talán a laptopot el tudnám passzolni 5k-ért, a gépet max a szeméttelepre, de a PS3-at eredeti dobozával/kiegészítőkkel talán 25-30k + a játékok. A PS4 Slimemmel szerencsém volt, elég olcsón jutottam hozzá újonnan, így az amortizációt is számba véve, nem vesztenék rajta sokat, ha most eladnám.

Nézd meg, a PSP és a PS Vita is szinte aranyáron megy, ahhoz képest, hogy a psp emulálható, a vitához meg alig van játék, plusz azok is még mindig drágák.

2021. ápr. 7. 18:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!