Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » A DeAgostini Ikarus 260 busz...

A DeAgostini Ikarus 260 busz 1:12 arányú modelljét építi még valaki (esetleg a Hachette Lada 1200 1:8 modelljét)? Hogy tetszik Nektek?

Figyelt kérdés

2021. ápr. 1. 23:54
 1/5 anonim ***** válasza:
Én a buszt építem, a Ladát majd később akarom. Tetszik, nem sok ennél nagyobb építős modell van, ráadásul csak nálunk van egyelőre, úgyhogy különleges, meg van pár emlékem is, ahogy gyerekként utaztam ilyenen. Van pár hiba, de egyik se olyan, ami elvenné a kedvem az építéstől. Az abroncsok ferdék, de legalább van egy pont, ahol egyenesen állnak, úgyhogy meg lehet oldani, hogy ne nézzen ki hülyén, tologatni úgyse fogom. Az összeszerelési útmutató viszont szörnyű, full fekete képek, nincs kiemelve, hogy melyik alkatrésznek hova meg milyen pozícióban kéne mennie, ráadásul pár kép tükrözve van, úgyhogy lehet találgatni, hogy jó-e ahogy összeraktuk vagy nem. Nem is értem ezt hogy hagyhatták jóvá, de legalább van tapasztalatom, és így könnyebb, mint teljesen kezdőként. Ezeket leszámítva nincs vele gond, nem is nagyon szokott lenni az ilyen sorozatokkal, néha van hibás alkatrész, azt cserélik. Úgyhogy várom az új részeket, és kíváncsi vagyok, hogy milyen lesz.
2021. ápr. 9. 00:03
 2/5 A kérdező kommentje:
Most hol tartasz? Én a 10. számig megvagyok, úgyhogy most a 11-12.-et várom. Az első pár lapszámnál valóban átláthatatlan volt eleinte az összeszerelési útmutató, a tükrözéseket is beleértve. Szerencsére videókból, ill. a facebook csoportból is kiderült, ha valahol rosszul sikerült. De mindent egybevetve élvezem a szerelést, mindig alig várom az újabb lapszámokat. :) Annyira kedvet kaptam hozzá, hogy múlt hónap végén, még éppen időben, elindítottam a Ladára is az előfizetést. Te azt már elkezdted?
2021. jún. 7. 13:53
 3/5 anonim ***** válasza:
Múlt héten jött meg nekem a 11-12, hát volt mit szerelni:D Már sokkal jobbak ugye az útmutató képei, minden rendesen illeszkedik, úgyhogy elégedett vagyok. A Ladára végül nem fizettem elő, mert sok lenne egyszerre 4 sorozat (építem még a Polskit meg a Dodge-ot is), de ősszel kész lesz a Polski, aztán szerintem belevágok a Lada építésébe is:)
2021. júl. 1. 22:18
 4/5 A kérdező kommentje:

Ismét itt vagyok hosszabb idő után. :) Most tartok a 22. számnál, továbbra is élvezem az építését. :) Viszont a Ladát visszamondtam, mert minőségileg nem voltam vele elégedett, a csavarok nem minden esetben stimmeltek, az alváztól tök maszatos lett a kezem szerelés közben, a motorháztető festése is elég gyatra volt.

Negatívum még a Ladánál, hogy csak május végéig lehetett előfizetni, azóta már csak utánrendelésben lehet a régebbi lapszámokat, az újakat meg újságosnál lehet csak megvenni. Utóbbi legalább a DeAgostini modelljeinél nem így van.

Te hol tartasz most a busszal?

2021. nov. 3. 19:57
 5/5 anonim ***** válasza:
Elvileg holnap fog jönni csomag, aztán meglesz a 34-es számig. Ugye voltak beszállítási gondok, meg egyszer elfelejtettem időben fizetni, aztán kicsit megcsúszott így, de azért alakul lassan. Most úgy vagyok, hogy nem kezdek el mást építeni, a Ladát meg a most induló Wartburgot is kihagyom. Már annyit adnak ki, hogy nem fér bele mindegyik, pedig nagyon jól néznének ki egymás mellett. És elvileg még a Trabant is jön idén.
2022. jan. 19. 16:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!