Keresek egy régi (2004 körüli) helikopteres játékot, tudnátok segíteni?
Egy olyan játékról van szó, ami 2004 körül jelent meg, ha jól emlékszem csak a demóval játszottam.
Arról szólt a játék hogy nagyjából felülnézetben egy helikopterrel kellett az adott pályán tankokat, harckocsikat, bázisokat kilőni.
A pálya kb. úgy nézett ki hogy aszfaltozott utak, házak, egy kisváros szerűség, az utakon harckocsik jöttek (de nem tower defense játék).
Tehát majdnem felülnézetben látszódott a helikopter, (minimálisan eltért a felülnézettől). Nem tudom pontosabban leírni, esetleg kérdezzetek róla, hátha eszembe jut valami.
Ha valamelyik képen felismered már nyert ügyed lesz, de én elsőre valamelyik Air Strike részre tippelek.
Nem találtam meg,
Az AirStrike 3D-hez hasonló, de a helikoptert szabadon irányíthattad, volt egy pálya és azon belül bárhova mehettél. A felülnézete pedig hasonlított a Command & Conquer: Generals-hoz, de attól még inkább felülnézetes.
De csak egy helikoptert lehetett irányítani és akár körbe is fordíthattad a helikoptert, nem volt kötött hogy csak egyenesen haladhatsz mint az AirStrike-ban.
Mindenesetre még itt megnézem:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!