Van arra lehetőség hogy valaki valahol el tudja adni a már nem használt accountjait?
Törvénybe nem de 99,9% hogy ToS ütközik (amit végig accepteltél regisztrációnál). Ez annyit takar hogy, ha kiderül végleg bannolják a felhasználót.
Fun fact:
Viszonylag nagy esély van rá hogy ToS leírja hogy neked nincs is accountod, amit használtál csak “kölcsön” kaptad a játékot fejlesztő cégtől, innentől kezdve ha ez tényleg benne van, akkor az is érdekes hogy mennyire legális eladni...
#1es jól írta kevés olyan balek van aki accountot vesz... mert veszélyes és mindig pénzkidobás, előbb utóbb úgyis elveszti a vásárolt accountot.
Egyébként találtam egy oldalt ahol több száz különféle accountot vásárolhatnak azok akik gondolnak rá. Mégis van ilyen oldal ahol lehet játék accountokkal kereskedni
[link] gta-account/159480947a!fly-mta-account-gta-san-andreas-multi-theft-auto/?_ga=2.28415476.951623991.1617228217-1880837052.1617228217
Mint írútul el lehet adni, ha találsz belekot.
A Rockstar Gamesel kötött szerződésed itt található (Steames link de a hivatalos változat): [link]
Itt egyértelműen le van írva hogy NEM átruházható licencet kapsz a szoftver használatához, ennek megszegése bűncselekmény (GTA esetében, a licenc szerint biztos). Ha fel akarnak jelenteni 5 év és $250000 büntetés járhat érte. Emögött a valóság hogy én 10 év alatt 2 esetről hallottam (mindkettő Amerikában) ahol történt az esetnek jogi vonzata. Minden más esetben egy account ban jár(hat) az egészért. Meg esetleg emiatt a vásárló “visszatérítést” kérhet.
Egy wow/runescape/MTA accountnak ugyan olyan ToS-e van mint a játékoknak. A linken kívül semmi nem írta hogy GTA MTA accountról van szó, csak azt hogy valamilyen accountról, ami akár Steam vagy Social Club account is lehetett volna, ott meg ugye a játékot is eladod mert kötődik a felhasználóhoz.
Ha az MTA Eula engedi semmi nem akadályoz meg, csak meg kell találni a vevőt, ami nem feltétlen lesz könnyű, de sok sikert hozzá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!