Mitől veszhetett el a GTA 5 mentésem az X360 on?
Figyelt kérdés
Miután a GTA 4 el játszottam a gta 5 mentése valahova eltűnt. Pedig végig volt véve, és aszt írja ki az Alert screen hogy Sign in a betöltés előtt. Bejelentkezem a fiókomba de semmi nem történik és menteni sem tudok. Sem visszatölteni. Az xbox live akkor mikor még végigvittem a gta 5 öt megvolt. Csak most azért nincs mivel új net lett. De nem hinném hogy az xbox live lenne a probléma.2021. márc. 30. 11:13
1/9 anonim 

válasza:

A sztori mentésedre gondolsz? Azt mindig abba a fiókba menti a gép amelyikkel játszottad a játékot és azon belül belső vagy külső merevlemezre vagy usb meghajtóra. Be kell, hogy legyél jelentkezve és az első mentéskor kiválasztani a helyet ahova menteni szeretnél. Ha azt esetleg letörölted vagy tönkrement akkor lehet, hogy nincs meg.
2/9 A kérdező kommentje:
A story mode mentése. De bejelentkezni & menteni & betölteni nem lehet
2021. márc. 30. 18:18
3/9 anonim 

válasza:

Próbálom máshogy.
Be tudsz-e jelentkezni ugyanabba a profilba amivel régen játszottál? Ha letörölted akkor a mentések is szoktak menni vele. Ha be vagy jelentkezve egy profilba akkor tudnod kell menteni.
Van-e valamelyik meghajtón egy GTAV könyvtár (Storage menü) ahol megvan a régi mentésed? Ha nincs akkor letörölted valószínűleg és azért nem tudod betölteni.
4/9 A kérdező kommentje:
A profilom megvan meg minden, és betudok jelentkezni de a mentések ugyanott vannak ahol vannak. És nem törlődne le magától mert nem lett semmi sem törölve. De menteni & játékot betölteni nem enged 'Sign in' Nélkül. A autosave-et sem lehet bekapcsolni!
2021. márc. 31. 11:53
5/9 anonim 

válasza:

Hát a Sign in az mindig a profilra szokott vonatkozni. Biztos be vagy jelentkezve? Ha megnyomod az Xbox gombot akkor ott kellene lennie a nevednek.
6/9 A kérdező kommentje:
Igen. Be vagyok jelentkezve
2021. márc. 31. 12:39
7/9 anonim 

válasza:

nemtudom hogy mindig ilyen-e. én is megpróbálom elmagyarázni nagyon egyszerűen . nyomd meg a középső gombot a kontrolleren utána az x et és jelentkezz be. amennyiben ez a folyamat megvan bizonyosodj meg arról hogy amikor legutoljára mentettél akkor mire mentettél. hd re vagy mo ra. ezt a folyamatot mindig kéri tőled hogy mire mentsd el a játékot és amikor belelépsz akkor is mindig ki kell választani. Amennyiben ezt a folyamatot is elvégezted és mindig nem adja be nézd meg hogy mennyi hely van a tároló egységeken. Amennyiben több van mint szokott az azt jelenti hogy valami resetelődött. ezt okozhattad te manuálisan (ezt nem hiszem) vagy van rá kb 5% esély, hogy áramszünet/crash esetén az autosave beakad és nem tudja elvégezni a mentést. Ilyenkor könnyen előfordul hogy az egész mentés odavesz.
8/9 anonim 

válasza:

vagy úgy látom nem az a baj hogy nincs meg a mentésed hanem az hogy nem tudsz menteni. ugyazan kb mint amit leírtam de ez lehet konzolhiba. vagyis a konzol nem tudja betölteni a karakteredet. ez belsőhiba vagyis nézd meg hogy a konzol belsejében nincs e por esetleg takarítsd ki vagy nézd meg hogy valami el van-e mozdulva a helyéről. pl a tároló egységek vagy az alaplap.
9/9 A kérdező kommentje:
Megvan már tudok játszani néztem youtube on hogy kell javítani eszt a hibát, csak az időt kellett 2015 re állítani. https://www.youtube.com/watch?v=cbmfvPAXIDY&t=1s&ab_channel=..
2021. ápr. 4. 17:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!