Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Mennyivel lett job a most...

Mennyivel lett job a most befutott brutális méretű 1.2 patch-csel a Cyberpunk 2077 8tapasztalatokra lennék kíváncsi)?

Figyelt kérdés
2021. márc. 29. 23:47
 1/6 A kérdező kommentje:
Kár olvasni a leírást, mert tényleg elképesztő midnent javíthattak ezek a srácok, de engem az érdekelne ez játékmenetbe min változtat, ugyan nem játszottam az 1.0-s változattal, csak a prológus prológusát próbáltam ki, de érdekel aki észreveszi az 1.12 óta miket javítottak, amik szemel láthatóan változások. Köszönöm.
2021. márc. 30. 00:24
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Egyszer végigtoltam azt annyi én a nagy bugokkal nem találkoztam szerencsére de maga a játék lett szar amit már hiába szépítenek egyszerűen nem az lett a játék amit beharangoztak anno
2021. márc. 30. 00:41
 3/6 A kérdező kommentje:
Azért csak-csak nyújt valami élvezetet, ha több, mint 100 órákat bele lehet tolni, valami csak beszippant mégha nem is olyan lett amire vártunk.
2021. márc. 30. 00:52
 4/6 Kezdozenesz válasza:
Javítgatják , foltozgatják de mégse sikerül helyre hozni a játékot. A rendőrök a semmiből jelennek meg mindtha teleportálva érkeznének 😅 Hiába a hosszú lista mit javítottak , még mindig szar a játék. Ha megkapja a next gen patch-et és az ára 5-6 ezer forintra lemegy talán az emberek adnak neki egy esélyt , de eddig CSALÓDÁS és ezen nem nagyon tudnak változtatni eddig. A 2020-as év legnagyobb játék csalódásai között az IGN teszten ez a cím ott díszeleg.
2021. ápr. 1. 17:21
 5/6 A kérdező kommentje:
Pedig ha most nem javított akkor ezután már nem fog javulni, ezt jó tudni már most. pedig én azt hittem, hogy ezzel az orbitális patch-csel valamit javult, ááá mindegy is. Ezt jól ekúrták, de mégis rekordokat dönt, csak azt nem értem, hogy az a többmillió vásárló is azt mondaná rá, hogy rossz??? Nem hinném...
2021. ápr. 1. 18:42
 6/6 anonim ***** válasza:

Egyszer végig játszottam, de nem igazán ragadott meg a játék.

Ki adták ezt a 1.2 patch, sok hiba lett javítva a játék minden szakaszában, de még így is vannak benne hibák.

A játék legnagyobb baja hogy nem azt kapták a játékosok amit be ígért a CD Projekt RED! Ezen már semmilyen frissités nem segít.

Egy haverom már bele nyomott a játékba több száz órát és neki olyan hibák elő jöttek amik pl.. nálam nem. de ez fordítva is igaz.

Hosszan lehetne még a játékról írni, de ezt a játékot véleményem szerint el kúrták!!! Nem is kicsit.

A witcher 3 egy igazi örök klasszikus lett. 5x végig toltam és nem tudom meg unni.

A cyberpunk2077-ről már nem merném ezt le írni.

2021. ápr. 5. 10:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!