Át tudom helyezni a GTA V-t C meghajtóról D meghajtóra?
Sziasztok! Az lenne a kérdésem hogy át-e tudnám valahogy helyezni a GTA V-t C meghajtóról D meghajtóra?
Tavaly mikor ingyenes volt Epicen a GTA V akkor le szedtem, több mint 1 nap alatt sikerült a telepítése.
Gondoltam arra hogy újra telepítem, de nem nagyon szeretnék megint ennyi időt szenvedni vele.
Valahogy át tudnám helyezni?

A legbiztosabb módszer az újratelepítés. Csak a telepítési mappa átmozgatása azért nem elég a programoknál, mert több olyan más függőségük is van (pl. rendszer adatbázisban, felhasználói fiókban), ami ugyanúgy a C-n lévő mappára fog mutatni, miközben a program már nincs ott. A hibás hivatkozás pedig jellemzően azzal jár, hogy a program vagy el sem indul, vagy nem működik, összeomlik - telepítéskor viszont a telepítő létrehozza a megfelelő fájlokat és bejegyzéseket.
Mindenesetre itt van egy tételes leírás a regedit buherálásával, de mivel 5 éves, nem biztos hogy még működik - valamint a te felelősséged a regeditben való buherálás. Rossz esetben csak a játékot kell újratelepíteni, ha valamit akár csak véletlenül és óvatlanul is törölsz vagy módosítasz (akár csak egy vétlen egérhúzással) amit nem kellene, akár az egész Windowst telepítheted újra, ha nem csinálsz rendszervisszaállítási pontot előtte:

"de nem nagyon szeretnék megint ennyi időt szenvedni vele."
Az úgy remélem megvan, hogy a sok ingyenélőt nem bírták el a szerverek, most nem lenne ennyi... Eleve mi a szart keres a rendszerpartíción játék?
1-es, nagyon szépen köszönöm az információt, sokat segítettél!:)
2-es, nem nagyon értek az ilyen dolgokhoz. Hogyha arra gondolsz amire én, akkor azért van ott a játék mert nem olyan rég vettünk SSD-t. Szóval mikor telepítettem akkor kénytelen voltam oda. Erre az ingyenélősre meg csak annyit tudok hozzá fűzni, hogyha egyszer lehetőség volt ingyenesen le szedni Epicről a játékot, akkor inkább le szedtem, minthogy fizessek érte utána, ha már volt ilyen opció. Köszönöm!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!