Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » A CD Projekt mennyire komolyan...

A CD Projekt mennyire komolyanvehető fejlesztő?

Figyelt kérdés
Nem csak az üzlet miatt csinálják? Nekem ellentmondásosnak tűnik és bóvlinak, hogy egy "ősember" szintű village stílus után, mint a Witcher átugranak pont a teljesen ellentétes világba, a super high tech cyberpunkba.
2021. márc. 25. 11:59
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Hol élsz, 70 éves sógorom is rak.:D
2021. márc. 25. 18:01
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
Hát az ősember téma messzebb van a witcher világától mint a cyberpunk a witchertől. Sőt, az ókor is messzebb van tőle, nem hogy az őskor.
2021. márc. 25. 21:15
 13/16 anonim ***** válasza:
100%
Ahogy a középkor is azért messze van. Lehet, hogy a setting egy része középkor, de én még nem láttam olyat középkorban, hogy embereket mindenféle löttyel genetikailag módosítanak, lényegében egy teljesen új fajt létrehozva.
2021. márc. 25. 21:20
 14/16 anonim ***** válasza:
37%
Olyat se nagyon láttál gondolom hogy szuperhősök repkednek a levegőben, attól még a kedvenc marvel filmed többnyire a jelenben játszódik. Alternatív valóságnak mondják ezt többnyire, az építészetről, fegyverekről egyértelműen látszik hogy a witcher a 16-17. századi európára épül - az meg szerintem közelebb van 2077 hez, mint ie4< hez.
2021. márc. 25. 21:31
 15/16 anonim ***** válasza:
#13: Ó, hányszor hallottam már a Trónok Harcáról is, hogy "KÖZÉPKORI sorozat"... :)
2021. márc. 26. 14:57
 16/16 anonim ***** válasza:
100%

A Bioware studio mennyire komolyan vehető akkor, hiszen csinált Sci-fi játékokat ( Mass Effect sorozat, KotOR ) és csinált fantasy játékot is ( Dragon Age sorozat ). Vagy a Blizzard: Fantasy és sci-fi szintén.

Kb. ennyire kell "komolyan venni" a CDPR-t is.

Mind a kettő játékfejlesztő stúdió nagyon is komolyan vehető, a legnagyobbak között vannak.

2021. márc. 27. 08:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!